vad ska man göra?

Är det någon som sitter och hackar på mig och skrattar åt mig i himlen?

Jag försöker och försöker men jag kommer aldrig riktigt till toppen.


Dino är halt.

Ja... halt. riktigt förj'ävligt fucking jävla halt.

Imorgon ska han till Stenestad och få domen, ska han avlivas eller ska han bli en promenadhäst, eller blir det något annat?


Emelie kommer snart hit. Jag behöver prata med någon om detta ordentligt..


Det verkar inte bara jag som har haft en sjukt dålig dag.. I feel sorry for you Annette.

hursh

Det har varit en hård helg. Begravning, fix för minnesstunden grillkväll med föräldrar, jobb och städning.

Igår jobbade jag till klockan ett, toaletterna på teaterbaren slutade att fungera :O och folk blev helt sura och arga för att de inte kunde komma in på toa. Så där fick man stå och hänvisa till buskarna ute i entre´n. hahhaha.

Jag klarade av att sjunga på begravningen men mina ben skakade som aldrig förr, det är konstigt att min röst höll någorlunda. Jag lyckades med en grej till.. att få min pappa och min bror att prata och glömma problemen de haft, som var så sjukt löjliga.

Snart har jag nationella prov i matte och jag känner att jag knappt kommer att klara det, jag är så lat och inte pluggar heller. MEN JAG MÅSTE. Jag orkar inte ha matte i trean, jag vill bara slippa det då!

Jag har kännt mig så borta nu denna veckan. Jag har inte varit mig själv alls.


Jag och Anders satte upp tältet här i vardagsrummet precis och det var skitbra. Annette du får plats också fast det bara är ett tvåmanna tält. I miss you btw.

Vi har även köpt biljetter nu till Siesta.
yeah, låt det bli ett BRA Siesta!

Jose Gonzales till Siesta

Jajjemen, tro det eller ej, men han kommer till Siesta.. Heeeelt underbart. Jag sitter och lyssnar på hans nya skiva nu och jag gillar den lika mycket som jag gillar hans förra!


Bollen och jag ska snart äta lite mat på balkongen. Det ska bli gott. Sedan ska jag stuva in alla mina kläder i garderoben för dom ligger lite huller om buller i sovrummet, älskling har ju varit snäll och städat lite så jag får ju t hand om mitt stuff också.

Imorgon är begravningen.. Och jag skriver det med fasa, jag ser inte fram emot det. Idag ska jag och Bollen även in och inhandla handbukett till farmor. Jag tror att det ska bli en väldigt mörk ros med lite grönt i. Det känns som min farmor det.

Igår när jag jobbade med Candella berättade hon när hon fick tvätta liken när hon jobbade på vårhem, hon fick raka dem och så och tvätta dem med våtservett när de hade gjort ner sig, för det gör man när man dör, man kissar och bajsar på sig för alla muskler slappnar ju av och då är det lätt att man kissar ner sig och bajsar ner sig, det är tillochmed så att dom flesta gör det.


Nu är det mat på balkongen.

sång

image29
Har precis varit och sjungit nu.
Det gick sådär. Det är alldeles för mycket ord på för lite noter. Det är svårt att hänga med! Men det blev bra tillsist. Det som är lite jobbigt nu är att jag kommer att sjunga i mitten när de ha lagt mullen på kistan och prästen har sagt sina ord och så, så det kommer inte att underlätta för mig. Jag kommer att sjunga precis i mitten. Och det kommer att vara nervöst och jobbigt.


hjälp
image27
Vet inte hur jag kommer att ta det....


Ikväll ska jag jobba med Candella. Det ska bli skoj, vi har alltid kul när vi jobbar ihop.. Vi snackar en massa skit och sedan slutar det  ibland med att vi klantar oss på slutet och får stressa som in i.. Vi brukar sätta på , vad heter hon som sjunger, Lets go to rehab but I say nonono???! hjärnsläpp! och så brukar vi dansa medan vi dukar fram :D

Imorgon kommer mina släktingar. Imorgon är det dans. Imorgon ska jag sova hemma. Imorgon är ingen bra dag.
image28... not...



puss på alla

Efter en hård festkväll har jag kommit hem till mina föräldrar och burit på saker hela dagen känns det som.


Jag och annette ägde dansgolvet igår och det var skitkul.
synd att kvällen slutade som den gjorde med att vi missade bussen .. förlåt anders, du borde haft en killkompis med dig också så att du skulle slippa behöva vara ensam då och då.

Du vet att du är den jag älskar mest i hela världen och att jag aldrig skulle få för mig att lämna dig för någon ful dans på ngt fult uteställe. Det är dig jag vill vara med utav alla människor i världen. förlåt igen...

imorgon ska jag tävla så önska mig lycka till..

imorgon är det även bröllops snack .



puss på alla.

spaggetti och köttfärssås

Har precis lagat spaggetti och köttfärssås och ätit upp den också.
Snart ska jag ut och springa, för att sedan dammsuga och sedan jobba på teaterbaren och sedan festa.

Imorgon ska jag följa med tösabiten MULLEMUPP på tävling och sedan ska jag till hästveda och tömma farmors lägenhet.. :S sedan ska jag rida min häst inför tävlingen på söndag. JAJJEMEN.

juice pressen pressen lök hakken mixen pluveraisen!!!

Jag är en aning rastlös och jag vet inte vad jag ska skriva.

Jag har fått dille på ZOO KEEPER! hahahah..



image26



.. nu ska jag spela

2 timmars död

Jag har genomgått 2 timmars dödplanering.
Det kostar 30 000 att begrava någon någorlunda fint. Så jag säger till alla att dom ska börja spara till sin begravning. Det är tur att min farmor hade pengar kvar när hon avled.

Vilka blommor vill ni ha?
Vilken kista ska vi lägga henne i?
Vad ska vi ha för anons i tidnignen?
Vad ska vi ha för vers i tidningen?
Ska ni ha en symbol?
Vad ska hon ha för kläder på sig i kistan?
Vad vill ni ha för sånger till begravningen?
Hur ska gravstenen se ut?
Ska ni ha minnesstund efteråt?
Vad ska ni ha för mat?



HÅLL KÄFTEN VILLE JAG BARA SKRIKA!
DET ÄR MIN FARMOR NI SNACKAR OM, INTE EN JÄVLA PRODUKT!

Mamma och pappa vill att jag ska sjunga på begravningen, jag vet inte om jag klarar det. Hur skajag ha mod att sjunga på min egen farmors begravning när  jag knappt vågar sjunga på en vanlig gudstjänst. Pappa vill att jag ska sjunga Candle in the wing med Elton john för att farfar alltid sa att farmor såg ut som en prinsessa.


Plötsligt är mitt humör inte så bra som det var imorse. Jag känner mig irriterad för nästa fredag väntar begravning och jag har inte varit på en svensk begravning, jag var bara på morfars begravning och då förstod jag inte vad det innefattade för jag var inte med på själva planeringen. Nu har jag varit med på självaste planeringen och vet exakt hur det kommer vara, hur det kommer kännas. Jag komemr få se människor gråta och det ser jag verkligen inte fram emot. Jag själv kommer kanske inte att klara det. Och då vill dom att jag ska sjunga med tårar rinnandes nerför kinderna. Noo.

Och så är man tillbaka i skolan och skriver sin andra blogg inför dagen. Om bara en halvtimme kommer min sambo att hämta mig utanför byggnaden.
Jag känner för att synda Som det så fint heter.

Jag har fått ett till projekt i skolan och om jag nu ska räkna så har i tre projekt i luften nu. Och alla ska vara klara inom tre veckor. GANSKA HEAVY VA?

Jag ska försöka behålla lugnet och sätta mig in i min bok igen.
Jag ska inte brista... aldrig, jag är stark nu.. Min skola ska inte gå åt helvete bara för att jag har lust för att dö. Jag ska kunna motionera och må bra. Äta som jag ska och vara en helt normal människa. Jag ska ju bli något i framtiden eller hur?! Jag har ju sagt det till mig själv.. att jag ska bli någonting..

just nu känns det jävligt långt iväg.. men jag ska inte ge upp..
image23

konfiramtion

Plötsligt inser jag hur mycket jag vill träffa min släkt i Polen.
Och plötsligt får jag en chans att åka dit och hälsa på dem.
Den 10 maj ska jag åka och häls apå min släkt och äntligen känna mig lite hemma igen. Jag kan inte på en hand räkna hur länge det var jag träffade dem.
Lilla söta Magda ska konfirmeras.
och.. jaaa... i Polen konfirmeras man när man är 8 år. Så det är lite annorlunda än vad det är här, när man konfirmeras när man är  15?
image21
Där har vi sötnosen till v'nster i min morbrors knä :)



Kom att tänka på min konfiramtion när vi ska åka till magdas. Den var härlig, vi åt på stinsen här i Hästveda och så kom min släkt för första gången tillsammans och det var hur kul som helst. Min bror och hans flickvän var med och jag var lycklig för att alla var samlade. Det kommer inte hända igen.

image22
Jag längtar efter en riktig show som coppacabana ta mig hem.
Åh nostalgikänslor.
Idag är det dans.

LÖL

Det är ganska komiskt att jag alltid skriver ett ganska osammanhängande inlägg.

Nu har jag en lektion där det går ut på att spela spel på hamsterpaj, vet inte om det känns okej. På något sätt så känns det inte som att det är första gången som vi spelar spel på lektion. Hahaha.

Det är fint väder, vem fan bryr sig. Är ändå inte på humör för fint väder.

Helgen börjar närma sig, och imorgon ska jag till begravningsbyrån.


Kom på nu att jag måste skriva ett mejl till alla lärare jag har imorgon.

Hörs senare kanske..


saknar mullemuppen idag.

suss suss

Har haft en massa att tänka på hela dagen , men människorna runtomkring har gjort att jag kan glömma lite.

Var ute och sprang med Anders på kvällen och det var det skönaste jag gjor på länge, rensa huvudet, bara tänka på att fötterna ska sättas framför varandra. ett två ett två.

Annette var även här en liten stund, och bara den lilla stunden gjorde att jag blev så otroligt glad, hon lyser upp atmosfären direkt.


Imorgon ska jag äntligen till Hästveda och möta min familj med öppna armar, det ska bli skönt att träffa dem och se dem i deras ögon och verkligen se hur dom mår. För det jag har fått reda på är verkligen bara ytligt över telefon.

Nu ska jag faktiskt sova.


Min man ligger redan och sussar i sängen, han ska upp tidigt imorgon det lilla barnet, han kan gå och lägga sig i tid. . . . duktig pojke.. <3<3<3<3


ljuset har brunnit ut

Det ljus jag tände för henne har precis brunnit ut.
Min farmor har avlidit.

Jag kunde inte ana att hennes sista minuter timmar eller sekunder var under den tiden jag satt och lyssnade på min trafiklärare. Introduktionskurs. tji på den.
Min farmor tog sina sista andetag och jag satt DÄR!

jag är rädd för döden, och jag är rädd för att vara ensam, utan familj eller släkt. För jag har alltid varit ensam. Ensambarnet, utan släkt i Sverige och jag har aldrig riktigt kännt samhörighet genom att jag måste prata ett annat språk när jag pratar med mina kusiner och ja kan inte utrycka mig på samma sätt som jag kan i svenska. Jag visar en Angelica som är osäker och inte vågar prata så mycket när jag i jälva verket är en pratkvarn hemma i Sverige och kan utrycka mig jättebra i det svenska språket. Jag älskar min släkt och skulle inte vilja byta ut den mot någon annan släkt.

En sak till som jag tycker är jobbigt, är att jag vill vara där för min familj, jag vill inte sitta här i min lägnehet och vara isolerad från verkligheten, jag vill finnas där. Jag oroar mig över hur min pappa känner, för jag vet dock verkligen inte hur jag skulle reagera om båda mina föräldrar inte fanns längre.

Min farmor gav upp livet. Det är inte så mycket att göra åt sa läkaren, vill hon inte leva mer så vill hon inte. Det jag tänker är hur kan man ta det modiga beslutet att avsluta någonting. Jag skulle aldrig våga det. Min farmor är modig som gör det. Hon har kommit upp till hilmmlen, men det är en stor sorg för oss som är kvar här. Nu är pappa lämnad kvar ensam, hon kommer inte att finnas på våra julaftnar och vi kommer vara mer ensamma än någonsin innan.

Hon var trött och irriterad på sig själv för att hon inte kunde komma ihåg saker, och det är klart att man blir irriterad på sig själv när man inte ens kommer igåh sitt egna liv i varje detalj. Det ill man göra när man är 87 år gammal.

14 april. Jag kommer att sakna dig.

blogghumör

Tjenare tjenare, jag slår på stort idag. Mitt andra blogginlägg på inte så länge.

höhö


Idag ska jag till körskolan TVÅ gånger, först nu snart på håltimmen med min älskade mullemupp och sedan efter skolan då jag ska på introduktionsmöte. Jag känner att jag och mulle kommer att tävla lite angående vem som kommer ha korthelvetet först. hehehehe. Vi får väl se Vi får väl se. Känner att Johanna är lite före mig eftersom hon redan har fyllt arton vilket jag inte har såååååå!!!! hahaha . Men , men .. sitter på textlektionen nu och har precis skrivit om droger som kommunen har fått från regeringskansliet. Mycket intressant mycket intressant.
Noooo ..

Jag vill bara säga några väl valda ord till min älskade Annette. Tack för att du är den du är och tack för att jag känner att jag har dig.. Jag älskar dig och saknar dig.

---------

Det är dags att gå till polisen.


För att få kolla på deras post.

13:e 13.12

Har varit uppe ett litet tag nu.
Jag har mina planer för dagen faktiskt. Och det är en del..

*Städa badrummet
*Dammsuga köket och hallen.
*Lägga undan mina kläder.
*Åka och handla schampo.

.. och såå..


Kanske borde börja nu.

I fredes festade vi förresten, vi var ute på Biljard och hässle. Det var nice. Och NEEJ mulle, det gör ingenting! Ni är små söta dumhuvuden.

Goddag

Hej Goddag Tjena Tjabba Hejsan!

Läget?


Solen skiner och jag mår bra för tillfället iallafall. 

"DET BÖRJAR LUKTA KÄRLEK BANNE MIG" markus sjön precis på det. Markus är en härlig kille. Men nu tycker jag han är taskig för nu tog han min dator som jag ska ha på lektionen som börjar snart. 

Ikväll blir det utgång, med Andreas och mulle. "Det blir en over aigan" grej ikväll, jag kommer ihåg när vi skulle till Emmas 18års fest och då var det sjukt roligt!!! hihi. Antingen drar vi till Grand med fribiljetter eller så drar vi till Biljard och chillar. 
nice nice.




Markus är snell iallafall för nu fick jag tillbaka min dator.



Anders försöker få mig att städa

ja tutan ska stäääda...städa hela natten lång.-.för jag har många ggr städat själv å moppat så¨att hon är glad när hon kommer hem..men nu måste hon städa å det är inte det att hon ska städa själv för jag ska också städa..men saken är att hon diskar å så orkar hon inte diska allt så då måste jag ta resten bara för att hon är söt... men det håller liksom inte i längden..jagt har diskat massor å nu måste hon städa liksom...å det är liksom inte bara jag som stökar ner eller hur? å hon e söt å så men ibland kan jag motstå krafterna å tvinga henne...annars får hon mat genom brevinkastet.


//Anders

eget företag?

Vissa personer och jag ska kanske starta något. Berättar dock inte vad, men idag så räknade vi lite på det vad det skulle kosta och hur mycket man skulle få i lön själv. Och det är lönen som kostar mest. Alltså får man leva som en fattig jävel i början. MEN DET KLARAR VI ELLER HUR?! :p

Jag har fortfarande multimedia nu och jag har ont i huvudet... Jag ska på träning idag. Utanför Vinslöv hos Charlotte, min ponny ska gå dressyr.

Ikväll ska jag egentligen plugga nk men jag kanske inte hinner för jag just ska träna, men jag måste ta mig samman.. Jag ahr prov på det på Fredag. Usch Usch.

måste ha godkänt på det för att vara godkänd i kursen. blä.


Jag vill träffa MINI. nu.


A<3A

Älskling gör romatisk middag till mig.  Vi ska titta på film och äta gott med tända ljus.
Vi har varken mjölk eller bearnaisesås.
hahaha. Vi är studenter och kan aldrig få till en Riktig middag..
Du är för söt.
Jag älskar dig för mycket.



Imorgon bär det av till Göteborg med Alma.
Wihoo.



Jag ser ingenting

Jag sitter och gråter alltså.


Jag sitter och gråter så jävla mycket.

Jag har sett spårlöst på tv 4 precis, och jag har aldrig fattat varför föräldrarelationer har berört mig så mycket..
Vissa kanske vet andra inte..
Men jag klarar inte av en vuxen man gråta.

Jag har aldrig sett min pappa gråta.

Jag ska vara glad att jag har en familj.

Taxi DRIVER

"Taxi Driver"

I took cutie for a ride in my deathcab
She tipped me with a kiss I dropped her off at the meth lab
Before she left she made a dashboard confessional
And spilled her guts in cursive but whats worse is
I could still see her bright eyes like sunny day real estate
Oh my and in a funny way the ceiling tastes
So high but no chance
My little chemical romance left a bad taste in my mouth
But I approached her like hey mercedes why the long face
Why you cryin? theres no need
Just put on this coheed and fallout
Boy meets girl jimmy eat world
But Schlep eats pills till hes all out
Not once not twice she was thrice times a lady
Mackin on brand new, but I had to
Bounce over to the postal service to
Pick up these pills that take care of my nervousness
And all the way I saw planes and mistook 'em for stars
She played games but she took em too far
At the drive in
Watching soft porn and you can tell
By the trail of the dead, that there was somethin in the popcorn
I hop in my cab destination midtown
Just to get up with some kids that like to get down
I'd made my rounds and that was that
In between the frowns and scraps and heart attacks
And I remember I seen her ass in early november
On a Thursday taking back Sunday for a refund
She shot a wink like no hard feelings
Then she jetted to brazil man them pills had me spun

This is the story of the year right here
This is hot water music
Put ya ramen into it

Jag gillar denna låten skarpt. Gym class heroes är inte min storfavorit, men denna låten ger liksom en konstig funky känsla i magen som gör att man bara vill dansa.  Det roliga är att låttexten handlar om en massa andra band och han får in det så snyggt!

På tal om dansa, Idag blir det dans och det ska bli skoj som fasiken, har nämligen missat en träning då jag hade prov dagen efter och jag kunde tyvärr inte gå för att plugga sönder som fan.

Sovmorgon idag också, jag börjar vid elvatiden. Vi ska jobb alite med det här fucking projektet som alla är så jävla stressade över för jag hade en ide inatt som jag ska försöka förverkliga. Jaaa, när man har sådana här projekt så drömmer an om dem också för igår satt vi från halvtio till halvfyra för att få saker klara.


Heavy

Idag har jag uträttat saker som jag väntat länge på.

Eller iofs. En grej bara.

*JAG HAR SKRIVIT IN MIG PÅ NYA TRAFIKSKOLAN I KRISTIANSTAD.
1500 spänn alltså.. För två körlektioner en inskrivning och böcker i miljontals.

Den enda frågar jag har nu är bara hur fan man ska hinna plugga till körkortet också. Jag har ju tonvis med grjer som ska göras i skolan också. Men jag har tänkt upp en plan, när jag börjar praktiken har jag ju inga andra läxor att göra så då kan jag koncentrera mig fullt ut till teorin. Och sen är det bara till att börja köra. Wiee, jag känner mig så vuxen på något sätt, trodde aldrig detta skulle hända mig, allting är så annorlunda nu. Jag har flyttat hemifrån (jag vet  att det är lite tidigt att flytta hemifrpn när man är 17 och ett halvt) och jag har kompisar som kör bil till skolan och snart är det liksom min tur att bli vuxen och köra bil??!
Det är bara en tidsfråga.







you & me

image17


Det var längesen jag skrev om dig i min blogg.
Jag älskar dig otroligt mycket iaf.



image18




försöker

Allting ska man hinna med, inte bara skolan utan Dino dansen pojkvän vänner och familj.

Det gör ont i mig när du säger att jag inte hinner ochdu nog ska skaffa en medryttare för att jag inte tar tillräckligt med ansvar. Jag tar dubbelt så mycket ansvar som en annan 17åring behöver att göra! Vad är det mer du begär? Jag tar Dino på fullaste allvar men ibland måste man prioritera bort vissa saker, jag jobbar ju inte direkt för att jag tycker att det är kul att jobba och att jag hellre jobbar än rider min kära häst?! Klart inte. Jag jobbar för att få det bra i mitt liv, så att jag kan lägga ut 400 kr i månaden på att åka till min häst så att han ska ha det bra och få bra motion.
Allting för honom.

Sen att jag kanske inte har tid att umgås så mycket med er är kanske att jag just har så mycket att göra att jag knappt klarar av att ta hand om mig själv.

Det finns så mycket jag vill göra i världen. När fan ska jag få testa på det.

Längtan


Idag ska jag jobba, 18.30 på teaterbaren. Det ska vara någon standup snubbe där idag så jag ska ha hand om fikan som vanligt :) det är skönt att jobba på teaterbarebaren, inte så mycket stress, vilket jag har nog av ändå.

Första skoldagen gick bra, Annette frågade idag om jag hade skärpt mig nu i skolan och liksom hållt mitt löfte som jag av lade för några veckor sen, och det kan jag nästan påstå att jag har gjort. Bra Angelica. Det var lite drygt med Nk för jag är inte direkt intresserad av naturkunskap ni vet, så jag var lite down. Men när man väl skulle jobba med projektet vi hålle rpå med var det absolut helt okej.

Jag har färgat mitt hår i helgen, annette gjorde det på mig. Jag är supernöjd. det är en färg mellan röd och brun. Jag har bara tonat det så vi får se om jag behåller färgen ^^  Jag har ju varit blond i hela mitt liv.
Vissa kanske tycker att jag var modig? ^^

I helgen ska jag och Alma till Götet, fan vad kul det ska bli. Vi ska antagligen ut på kvällen och det ska bli kul . Vi åker på lördag vid tvåtiden och kommer hem vid nio tio ppå söndagen. Vi ska på kurs dagen efter, det är väl det som är huvudsyftet med hela Göteborgsresan, men vi tar det för något annat ;) jag är ju inte direkt med i elevrådet! haha.


Jag måste till Monki, dom har så snygga kläder nu! ge mig.

RSS 2.0