tears in heaven.

Tårar har fallit både inatt och imorse. Vad ska man göra. Jag såg hans huvud genom en massa galler och det är sista minnet jag kommer ha ifrån honom. Jag sa hejdå på en hästklinik till honom och det var det sista jag kommer att ha ifrån honom. Det sista jag gjorde var att lukta honom melan näsborrarna och hans mun, det är alltid där han har luktat som godast. Det var det sista jag gjorde innan jag tyst sa farväl inom mig själv och gick därifrån med ett tomt grimskaft i näven. Livet fortsätter som vanligt och jag kan inte göra något åt det. Du slipper lida mer iallafall.

Från det ena till det andra så var jag ute och körde lite idag. Jag tränade på att fickparkera. Det gick väl okej. Pappa tyckte jag hade utvecklats sen sist jag körde iallafall.

Just nu är jag hemma i hästveda och snart ska jag ner till luhrsjön och bada med min familj och försöka glömma allting det hemska som har hänt idag. Jag är givetvis ledig från jobbet så jag kan unna mig det.


Nu ska vi ner til lstranden.

dax för jobb.

ny morgon, ny besvikelse..

Imorgon kommer inte min häst att leva längre. Det känns bittert men jag känner att jag inte kan sura över det nu närjag är på jobbet. då blir det garanterat en dålig dag. Jag citerar Simon, närman går in innanför dörren ska man släppa allting som man har som tynger ner en och då blir det en bra dag.

Idag får det bli en riktig prövning... får se om jag överhuvudtaget fixar det idag..

Nu har vi startmöte. återkommer snart.

idag är det soligt ute men känner att jag inte riktigt kan njuta över det..

skulle egentligen hem till min älskling och sova men imorgon så ska jag åka till hästkliniken och göra ett mindre roligare ärende.
Jag vet inte om jag kommer att kunna återhämta mig från detta men vi får allt se..


lägenheten är fortfarande inte städad och jag skulle egentligen gjort det imorse men ett sms från min pappa att han bestämt tid till avlivning fick mig genast på ett sämre humör.

so sick and tired

jag känner mig en aning kluven.. jag är trött har onti  ryggen och ajg vill bara hem och städa och sova, samtidigt som jag vill hem till min älskling..

men han jobbar med dom jävla stenarna hela tiden och jag är trött på att ingen hjälper honom. alla vill bara ha ha ha av honom men ingen hjälper honom tillbaka. Kom och hämta mig dit gör det  gör det..

dino dino dino. du gör mig ledsen. jag vill bara ha dig vid liv hela tiden. jag vill inte att du ska bort över huvudtaget. jag har grämt mig över detta samtalet som jag gjorde idag. men nu är det bestämt..Jag kan inte gör ett smack åt det..


nej nu slutar jag jobbet så nu skajag hem och städa och sen sova.




en dag vid havet

Nu är jag hemma hos familjen liljedahl. Vi ska åka till ängelholm. till havet. Det ska bli underbart. Jag har inte varit vid havet på hela sommaren och det är minsann dax nu.

Jag har bokat om mitt uppskrivningsprov. Datumen ska jag ine säga till någon.
Jag ska smyga ivög själv och skriva upp mitt prov. Ingen ska veta det.


Igår var jag och såg Bob Hund i hbg. Underbart vad bra dom var. I loooove. Det var riktigt kul att vara i helsingborg med svensson vi satt på diverse uteställen och drack. Lovely.

Åkturen hem var jobbig, jag sov nästan hela vägen och när jag kom fram så var jag pigg och det var inte svensson, han hade ju inte sovit någonting för att han var rädd att vi skulle missa hållplatsen. Han är ju inte så van vid tåg, när han sa tt det var typ fjärde gången på tre år som han åkte kollektivtrafik blev jag lite rädd..
haha. taximannen kommer vara hans nya smeknamn.

vi köpte kebab och därefter tog han taxi hem. haha. så kom min underbara pojkvän och vi åkte hem när det var fin soluppgång och dimma över åkrarna.
idag ska jag åka med hans familj tillä ngelholm. Och idag är det slut på att sitta hemma i hästveda. Nu ska jag äntligen få vara i min lägenhet och slippa allt ansvaret kring hästarna ochMilton.

Denna veckan har man inte mått så bra. Har haft ont i ryggen, haltat omkring för att Mr har trampat på mig och varit allmänt dålig förkyld allt...

Men nu är jag bra och jag ser fram emot en dag vid havet.

jobbar

Jaaa, då jobbar man.. har ingen fritid och en värk i magen gör det inte heller roligare...
precis tagit lunch, blev inte så lång för jag får ju som vanligt ett sälj i slutet av timmen.


en våg av tristess sköljer över mig och jag har ingen större lust att ta några samtal till. Det går bra på jobbet och så.. men man börjar bli trött på att sälja el. El el el el el..

" hejsan jag ringer ifrån energibolaget i sverige ab, jag söker den som har hand om elräkningarna.. bla bla bla..."


bloggen är lite död för tillfället men jag ska bättra mig..


kanske skriva en lunchblogg? vad tycker ni om det..

jag kan inte låta bli att sända frida en tanke. jag undrar hur det har gått???? hör av dig vännen min..

på fredag är det fest.. 7,5 7,5


yesnoyesno

Det känns som jag har festat en hel vecka i streck.

Men det har jag inte.


Det regnar ute och jag har inte så stor lust att rida men jag måste. Hästarna ska röra på sig och det pronto.

Idag så har ja fått en mindre allergiattack, direkt när jag vaknade så började det klia i näsan och jag nös och nös och nös. Men det mesta har gått över nu.

Jobbet börjar gå väldigt väldigt bra. Vilket är jättekul, nu ska jag jobba idag igen så jag vill inte säga för mycket heller. hehe. Jag är väl kanske lite väl skrockfull.

Idag kommer mina föräldrar hem från Denmark och dom har med sg god dansk ost som jag älskar. Imorgon kommer en skjuts klocan sju på morgonen och ska hämta upp oss för att åka till falsterbo, på kvälen när vi kommer hem kommer min moster, morbror och kusin från Polen ! Underbart. fast ska bara träffa dom i en dag sen åker dom iväg med mamma pappa till Gotland och då blir jag själv IGEN i detta jävla huset. men men.. vad gör man inte för tha familia.

Nej om man skulle ta och gå ut med vovven och sedan plugga lite till körkortet.

think for your self

så har man smort in hela sin kropp efter en relativt kall dusch då jag nu är på landet och inte orkar att hämta ved varje gång man vill ha varmt vatten. skönt.

Snart bär det av till jobbet och även ifall människorna som man pratar med inte ser en, är det ändå skönt att klä på sig normala kläder och ändå lägga på lite smink på ögonfransarna för att känna sig fräsch och snygg ändå. Det är ju så det ska vara, måste du göra någonting för att må bra själv och du känner att det är onödigt för du sitter bara på ett kontor hela dagarna. Klä på dig något snyggt så känner du dig genast bättre.
Sen om det bara är jag som gör det på jobbet, det kvittar ju ;)

Hästen har ridits, vovven har rastats, huset har dammsugats, vattna blommorna ska jag göra när jag kommer hem.

JAPP 

CHECK

Det är så det ska vara.. NOT

Nej om man skulle ta och klä på sig, jag är inte så kletig längre så nu är det dags.

 

jag saknar mitt blonda hår.

vilken gammal bild, jag vet inte om jag ska ta tillbaka min naturliga blonda igen eller inte?



the only one who could

hej. Eller Godmorgon.

växlande molnighet, några skymtar av sol och jag ska snart ut och rida. Först måste jag göra alla andra jävla sysslor men sedan ska jag få ut och rida. Ville rida ut med Agnes men hon svarade inte i telefon.
Inatt sov Anders här och jag var mindre ensam än vad jag varit de andra dagarna. Idag ska jag jobba till klockan nio så det känns skönt, så att man kan snacka med dem på jobbet eller bara i telefon men antingen odrägliga människor som bara lägger på och säger att de inte är intresserade eller så pratar man med människor som studerar astronomi och börjar förklara mensens innebörd. KUL.

Jag har fått skvallertidningsnojja. Jag har köpt tre tidningar inom en radie av två veckor. Solo,Cosmopolitan och veckorevyn. Den sista sög. Jag tycker inte om veckorevyn längre. Dont ask me why.

Mina dagar ser ut såhär här i horsetown. Jag går upp, släpper ut vovven, äter frukost, borstar tänderna, går ut med vovven, hämtar posten, dricker en kopp kaffe eller två, rider, pluggar körkortet, åker till jobbet, jobbar, åker hem från jobbet, går ut med milton, tar in hästarna, vattnar blommorna, äter lite, går och lägger mig. Så mycket brukar jag inte ens göra på tre dagar tillsammans! Jag tror inte at tjag ska skaffa djur på länge länge länge.. tänk då när man har barn över det hela också. Nej jag ska vänta med allting. Jag har ju precis fått friheten att bara få leva i en lägenhet med bara två växter som jag behöver sköta och 63 kvadrat som jag behöver städa. Underbart.

puss Kram

bilder






place for a living

första dagen i Hästveda har börjat.
Jag har vinkat adjö till mina föräldrar. Gått ut med vovven. druckit kaffe på terassen och läst senaste numret av solo.

Nu väntas plugg. Jag pluggar inomhus för det är en massa flugor där ute och det är jobbigt att vifta väck dem hela tiden.

Senare blir det mockning i stallet och ännu en runda med vovven. Tänkte göra en paj med solrostorkade tomater och fetaost idag MMMM!!


vill vill vill

någon dag så försvinner man och börjar ett annat liv.
Jag kommer att göra det någon dag. Kristianstad. Vad har jag här i egentligen? Inte mycket.

Mitt äventyr har på ett sätt börjat men samtidigt så är jag fortfarande lite låst.

Min mamma sa idag väldigt chockat när vi satt ute på altanen och grillade. Vadå så du kommer inte hem mer? Varför ska du inte rida pappas häst?
"du måste komma hem iallafall minst en gång i veckan"
Varför måste jag det?
jag har flyttat hemifrån och jag bor numera i kristianstad, men varför känns det som att jag inte har någon direkt plats någonstans?
mitt rum här i hästveda har förvandlats till ett gästrum och ändå måste jag komma hem minst en gång i veckan och sova över? men jag har ju ingen plats här. Min plats har försvunnit för längesedan.
det enda jag har här är en häst som ska avlivas och två föräldrar som desperat försöker behålla sin dotter i schack.
De lyckas tidvis. Jag faller för det varenda gång, för jag vet ju egentligen inte vad jag vill. Jag är fortfarande en splittrad 18 åring som vill alldeles för mycket.

jag har en dröm. *nej det är inte sant*

jag har 1000 drömmar som jag vet aldrig kommer att slå in. Kommer jag leva som idealet. Svensson idealet. gård häst och golden retriver? jag vet itne.. och om jag ska var ärlig så vet jag ingenting.

det enda jag vet, det är att jag vill testa på allt som finns att testa i världen även ifall det ska kosta mig mycket. Och då menar jag inte bara i pengaväg.

Kristianstad dagarna har gått och det gick minsann fort. Ku lhar det varit och varje kväll har varit unik. Första kvällen hade jag med mina bästa vänner Agnes och Elsa, slutade iinte så bra, men ack vilken förfest. Andra kvällen var det dags för mig och Anders att har lite party, var meningen att vi skulle ha förfest för många människor men det blev bara svensson och andreas som tillslut kom och jösses vad roliga kväll vi hade, när man inte planerar blir det alltid bäst.
Tredje kvällen var det min älskade mulles och min tur att ta ikapp litegrann, bakfulla som vi var var det bar apå det igen och kvällen började med middag ostbricka och cider. därefter var det öltält och karusell, allting var gratis och i och med att det var sista kvällen var tivolit generösa med extra turerna, dock inte så uppskattae av mig. Kvällen slutade med en övernattning hos mig och uppätning av en hel brieost på tre personer.


om två veckor skriver jag upp. Godnatt

SIESTABILDER

siestabilderna kommer här.



millencollin.

johnossi

unbashful

sur sur sur sur.


Varför???
när man tror att man har fått många tider på duvanders så är det ju för bra för att vara sant. varför trodde jag inte det från början?!

från att jobba varje varje dag på kdagarna så ska jag kanske jobba max fyra dagar.
sådant gör en lite sne.

nu har jag mer tid att plugga till körkortetär det enda som är positivt.

hej då

Det underbara vädret har kommit tillbaka.



hey

Igår var jag på min första körning för lärare. Det gick väl bra så. men jag kände mig väldigt stressad att köra i stan. jag menar jag har ju bara kört på typ landsvägar innan där man kan göra lite som man vill.

uppskrivningen för körkortet närmar sig med stormsteg. Men jag hoppas på att bli bättre. Mycket bättre och KOMMA ihåg det som är viktigt.

om typ tio min ska jag ta bussen till jobbet.

det gick bra igår. Jag sålde åtta stycken avtal. kändes skönt. men jag ska bli ännu bättre så jag tjänar mer pengar :D
plus att jag måste få mer samtalstider. jepp jag ska fixa det. jag lovar.

imorgon ska jag till mr och antagligen träna honom. måste ringa pappa ikväll och fråga.
ska också fråga honom om vi kanske kan köra en runda med volvon imorgon för att träna mig inför nästa körlektion. allt ska gå fort fort fort. träna på att titta i rätt speglar och sådär så att läraren ser att jag är uppmärksam bakåt och i sidan och döda vinkeln. hahaha. lyssna på mig bara.
jag är helt inne i det här med körkortet. det är ganska tufft att ha detta och samtidigt jobba för man kan ite bara sitta och slöa på jobbet. där ska man vara glad ochg aktiv.

idag handlade jag själv på netto. jag kände mig vuxen. har ju alltid handlat med anders innan. snart är jag ännu mer vuxen och kör bil själv. VILKEN befrielse... jag kan köra till hästveda utan att be om skjuts och jag kan åka vart jag vill när jag vill.. bara man har pengarna förstås.. till den svindyra bensinen.

idag ska jag sälja sju avtal på 4 timmar. :D

ciao:D

RSS 2.0