lalalalllaa

Äntligen blev arbetet klart och inskickat för 3 min och 23 sek sen. Alltså bara 6 dagar för sent. Men Nu hann jag skriva klart det på en halvtimme då jag ska upp och göra mig iordning inför jobb. Fick gå upp lite tidigare idag, hade  velat sova längre då jag ändå ska jobba til rätt sent inatt men för att hinna var jag tvungen att gå upp tidigare och fixa med arbetet så jag hinner med allting.
Den enda lediga dagen jag kommer att ha nu denna lov veckan är på lördag.  Då ha rjag jobbat 14-02 dagen innan men men.. det får va så.
Det är helt enkelt så.


Jag är lite orolig över att jobba ikväll för jaghar haft en himla värk i ryggen de senaste dagarna och jag vet om att det blir värre av att stå upp i flera timmar och springa fram och tillbaka. Men det löser sig.



DET LÖSER SIG! HÖR NI DET? JAG ÄR EN OPTIMIST OCH JAG GIIIILLAR DET!

Förlåt ibland får man lite ryck och då är det bäst att man passar sig så att man inte börjar slå på sig själv eller riva av sig håret.


..skämt å sido..

Vad gör ni alla andra på ert lov?
Har ni det braa?


Ni blir inte psykiskt störda som jag?


Det är tur att jag har dig alltså .. så man har lite lugn i tillvaron en nonchalant person som säger att allt ordnar sig bara man sitter lite längre i fåtöljen och lutar sig tillbaka lite och sluter sina ögon en liten liten stund. För det tar inte så lång tid.

HAHA.



Jag i voltaire när jag och Anders var i Paris, åh längtar efter äventyr.

free time

Istället för en shot-kväll på Biljard så blir det en mysig hemmakväll med pluggande och en massa te.


Jag sitter nu på jobbet och längtar mig bort härifrån. Jag har inte fått tag på den som har hand om nycklarna till lägenhet så någon flytt har det ännu inte blivit, det ser mörkt ut att jag ska få flytta denna veckan överhuvudtaget, fick ett jobbigt sms där det stod om en påminnelse om att jag skulle jobba 16.00 till 23.00 på Södra kasern vilken jag helt hade glömt bort.

Nu säger min chef att jag ser hängig ut, och det har han väl delvis rätt i, jag är ju inte i mina bästa dager. Lovet blev inte som jag hade tänkt mig, jag har inte haft en enda dag ledig.
Inte en enda.. fattar inte hur jag lyckas alltid alltså. Hur jag lyckas att boka upp hela min hela lediga tid på en massa grejer.

men sånt är live toch så kommer det väl vara ett bra tag framöver, i och med att man är beroende av pemgar nu.

..fast det har man väl varit ett tag ;)


väntaaa...

Att jag har packat lådor hela dagen med Anders är något som har satt sina spår i mina axlar.
Jag har gått och spänt mig hela dagen för att jag inte är van vid ditt sällskap och att jag inte vet var jag har dig. Men kul var det att träffa dig idag, men samtidigt var det väldigt väldigt sorgligt att packa ihop alla grejerna som man har haft ihop och det var många minnen som poppade upp i huvudet som gjorde att man var nära gråten många gånger.
Jag vet inte vad jag känner och jag tycker det är jobbigt att jag inte vet någonting.
Men snart finner jag kanske tryggheten i mitt nya ställe så att jag får något som jag själv har skapat och där jag vet om att jag har alla mina grejer.
Ett hem helt enkelt.

Imorgon blir det jobb och det är ju inte direkt något som lockar precis.. Men ett jobb är ett jobb och imorgon kommer jag även att få reda på vilken dag jag kommer få nycklarna och OM jag och kära Mulle kan t en sväng om i Kristianstads natt ännu en gång på onsdag.


Ni anar inte vad sugen jag är på att åka iväg någonstans långt bort. Så att man hinner tänka och hinna ikapp sitt liv.





Jag hänger inte med...
Jag hänger verkligen inte med....


glassbilen?

Det är fredagkväll och jag tror jag hallucinerar?
Jag tyckte jag hörde glassbilen utanför fönstret men jag hörde nog i syne, klockan är halvtolv och jag sitter mitt ute i skogen i en liten by som heter Hästveda.

Har haft en lugn kväll då jag tittat runt på lite bloggar och smuttat på en kopp kaffe hela kvällen, snart ska jag ta och knyta mig till sängs och gå upp lite tidigare imorgon för plugg på körkortet innan jag ska iväg och jobba på Hotell Cirius.
Det blir en relativt liten kväll, vi jobbar nog bara till runt tio snåret.


Haha, Milton är ju verkligen den goaste hunden, han ligger här på mina fötter och stånkar och snarkar.

.

slutlekt

en torsdag morgon som den här gör att jag blir trött och hängig.

Det är kallt ute och jag går till mc donalds själv och dricker kaffe en kvart innan min första lektion börjar. Det ger utrymme för att tänka och det gillar inte jag..
Jag tänker alldeles för mycket och skapar mina egna problem som Annette en av mina närmsta vänner.. haha vi är mer lika än vad vi tror gumman.


Idag ska jag jobba på Södra Kasern från det at tjag slutar skolan till kl 23 ikväll. Tur att jag är ledig imorgon så att jag kan sova ut. För det är rätt jobbigt att gå iskolan och sen jobba. Men det är jag rätt van vid nu.
Det gör jag varje vecka.

Nu är det ungefär tio dagar till jag ska flytta. Det känns helt underbart och imorgon är det löning då börjar min strama ekonomi. Nu är det slutlekt.


haha.

Mysig

Someone's always coming around here, trailing some new kill
Says I've seen your picture on a hundred dollar bill
And what's a game of chance to you, to him is one of real skill
So glad to meet you
Angeles
Picking up the ticket shows, there's money to be made
Go on and lose the gamble, that's the history of the trade
And you add up all the cards left to play to zero
And sign up with evil
Angeles
Don't start me trying now
'Cos I'm all over it
Angeles
I could make you satisfied in everything you do
All your secret wishes could right now be coming true
And be forever with my poison arms around you
No one's gonna fool around with us
No one's gonna fool around with us
So glad to meet you
Angeles

Eliott Smith var artistens namn.

Det räcker..

Idag rann bägaren över. Jag har ingen aning om varför men det ara gjorde det. När du frågade varför jag grät så kunde jag inte förmå mig att svara någonting för ärligt talat så visste jag inte. Och jag vet fortfarande inte, bara så du vet.

Huvudet dunkar en aning, sitter vid en dator och har för mycket att tänka på, alltså ingen bra kombination.
Det är alldeles för högljutt omkring mig också, det är en kille som har skrikit FIKUS över hela skolan i 20 min nu. Jag funderar på att säga till för jag orkar inte med sådant.
Nu säger han även att fikus rimmar på allting.
Det finns allt bra störda människor på den här skolan, ta bara att en kille bredvid mig spelar något jävla Blipp spel och han har  halva klassen med sig som sitter och hejjar på honom, den ena tjejen som sitter och kollar brister ut. "Oj, vi kanske ska göra den där historiauppgiften ändå".

Jag har iallafall gjort det jag ska, jag har inte tid emd att ta med grejerna hem, det är fullt upp med dans jobb och religionprov som ska göras på onsdag plus ett inlämningsarbete som ska lämnas in samma dag.

Fick ett vackert sms som jag tror är det finaste smset jag någonsin har fått från min pappa.
"Igår upptäckte jag att du faktiskt blivit vuxen och att jag älskar dig av hela mitt hjärta, jag är stolt över dig"
Jag blev väldigt rörd och lycklig.

avbrott

Sitter på Hässleholms bibliotek och pluggar, har haft en väldigt kort dag i skolan då jag slutade klockan elva, och min dans börjar halvsju, det hade varit helt okej om jag hade tyckt det hade varit värt att vänta halva dagen på att man ska dansa. Men det tycker jag inte.. och det är synd.. för det hade jag kunnat tycka, men det är ju bara ne persons fel att jag tycker så och det är ju inte så värst bra om det är dansläraren själv som gör det dåligt i gruppen. Mensånt är livet och jag tror jag går på min sista dansträning idag. Det är jävligt tråkigt men sant.

Jag har även haft körlektion idag, gick och brände av en dubbel så körde alltså i 80 min. Det gick inte så bra.. trodde jag.. men när jag väl parkerat bilen på sin plats och jag med en suck stängt av bilen så tyckte min körlärare att det hade gått toppen. jag citerar " fan du kör jävligt bra alltså, jag gillar din körning som fan "
Min reaktion var ungefär ursäkta vad sa du?
Här tyckte jag att jag gjort den sämsta körlektion någonsin för jag slappnat av för mycket. Men då tyckte han att jag kört riktigt bra.
Grejen handlar ju om att man just ska slappna av. Jag körde med ena handen på ratten och småpratade en del med körläraren om ditten och datten, körde dit han ville och sen bara YEEEJEEE WHATEVER.
Det är tydligen så han vill att jag ska köra hädanefter, visst han föredrar nog kvart i två på ratten men vem fan bryr sig.

Efter min härliga körlektion (enligt min lärare) så träffade jag av ren slum turturduvorna Annette och Julius vi tog en fika i kyliga Kristianstad och hade det allmänt trevligt, kom även på att jag skulle ringa och fixa mitt abonnemang hos tre så mitt i fikan tog jag min kära men gamla Motorola och ringde kundtjänst, fick en kille vid namn Sebastian som gjorde alla tjänster jag ville få honom att göra. Givetvis skojjade jag till det och det blev en del skratt i telefonen. Så rätt buttra Sebastian avslutade samtalet med "fan du har gjort min dag, jag har bara fått en massa buttra kärringar som bara har klagat hela dagen och så kommer du som en solstråle" Jajjemen sa jag, ha en fortsatt bra dag Sebastian.

Så nu sitter man här med gym class heroes glada toner i öronen och skriver ett litet blogginlägg som avbrott från mitt pluggande. Romantiken tror man kan vara rätt spännande men den är snarare roligare som fysisk handling än som epok.

tack för mig.

ta hand om dig

Har gjort om min blogg en aning, kändes att det behövdes.

Det är måndag idag. Skönt på ett sätt men inte på ett annat, jag hatar måndagar för att det är början på en vecka och att det är långt till sina lediga dagar. Men jag tycker om måndagar för att man kommer in i sin rytm igen och man träffar ju faktiskt sina skolkamrater, att jag sedan har fått på mig en urinvägsinfektion och sängen var ovanligt skön imorse är ju en annan sak.

Det är riktig höst nu, jag gillar det. Alla träden har sådana fina färger och när solen väl tittar fram och i rasten tar man en kopp kaffe och sätter sig på skolgården med trevliga vänner gör ju faktiskt ens dag.

Idag blir det ta hand om angelica dag, då jag brukar måla mina naglar ta ett skönt långt bad, plugga lite teori och göra lite rester i skolan. En rep dag helt enkelt då jag inte behöver flyga runt och ha halva mitt liv i en enda väska.
Det blir en bra kontrast iallafall.

Södra Kasern hörde av sig idag, nu blir det jobba av. Det börjar näst nästa helg och då börjar allt stimm med glenn wisch och bra vibrationer, det är rätt bra kul iallafall! :) det var längesen man träffade folket, vilken sammanhållning man hade när man jobbade varenda eviga kväll på helgen men det blev ju också ett riktigt bra avslut på en kina restaurang och alldeles för mycket dricka då en och en annan hemlighet sipprade ut. haha. Personalfester är allt bra roliga.

Nej om man skulle ta ett bad nu då så att jag kan börja min kväll.

läsp läsp

I väntan på ett nytt samtal kan jag avreagera mig här istället.
Jag har sålt fyra på två timmar och nu lägger systemet av.


Nu har vi fått lov att sitta på internet och då hamnade jag här.

Har en smått irriterande känsla inom mig, vet inte varför. AH.

Tungan ömmar, jag har precis piercat den i fredags för att vara exakt. Jenny som jag gjorde det med dök inte upp på jobbet idag för att värken var för jobbig, men jag som den sanna vikingen från hästveda jag är sitter läspande på jobbet och det har gått förvånansvärt bra. Kanske gillar kunderna läspande 18 åringar med rött hår och normalbyggd kropp?


Let´s not talk about it

Dagen blev inte som jag hade tänkt. Men mysig ändå. Det krävs bara dig för att det ska bli roligt.

Projektarbetesjobb idag kul. Vi gick runt på skolan med blanketter och folk svarade glatt vilket vi asbolut tackar väldigt så mycket för. Vi hade någon som drog sig ur medans han skrev blanketten, det blev väl för personligt. Det kan ju lätt bli så. Det är lite smått pinsamt och gå runt med den där blanketten där frågor som, har du någonsin ljugit om sex någon gång, berätta lögnen? Ehh.. det är inte lätt att få någon att svara ärligt på den.
Men det som är bra är att man är anonym och att enbart könoch ålder kommer att visas i vår lilla humorbok.

Nu är det verkligen höst och jag har färgat mitt hår rött. Det är riktigt rött nu och jag trivs väldigt bra i det. Kul med förändringar. Det behöver man.

Angående mitt största fritidsintresse som är dans har det blivit så himla fel. Varje gång jag kommer gå till dansen nu kommer jag att ha en stor jävla irriterande klump i magen för jag trivs inte för fem öre. Det handlar bara om Maria hela hela tiden och det funkar verkligen inte att ha det så .. Hon skäller ut en enskild idivid inför hela gruppen och så gör man verkligen inte. Hon säger en sak och gör en annan nästa gång man ses. Tex med att hon tyckte det var helt okej att  hon gick tidigare sist men sedan så säger hon en annan sak nästa lektion.

Jag blir bara så frustrerad när jag tänker på det.
Så let´s not talk about it.


Baby

Klockan är snart tio och det börjar bli dags för att sova.

Tänkte först summera min dag/helg/vecka/allt


De har varit ett par bra dagar nu här.. Jag har varit säker på vad jag vill och för en gångs skull stannat upp och verkligen tittat på mig själv och sett vad jag gör, istället för att springa igenom allting jag gör och bara oroa mig för vad som KAN komma att hända och hur jag ska göra OM det händer.
Utan jag har för en gångs skull kunnat njuta.
Tack.

Idag har varit en helt okej dag, försov mig visserligen men det gör jag ofta nu :S hehehe
och när jag väl kom till skolan träffade jag söta rara Rebecka (det var längesen) och gick på arbetsliv som var pest och sedan bar det faktiskt av hemåt. Jag träffade mamma i stan och lunchade med henne och sedan smög värsta migränen på, så alla planer på att gå ut en lång skön runda med milton, göra en rad läxor osv gick i kras, jag föll pladask ner i sängen och sov i flera timmar. När jag tillslut vaknade så fick jag ett ryck och började laga mat till min far och mig (mammas order... och jaaa. jag är en slav) och sedan fick den avnjutaas klockan sju på kvällen. Nu så är det snart läggdags som sagt och jag har precis gjort upp planer på att träffa min älskade annette imorgon. Vi ska fika på madrix.
Glad är jag.


puss på er.






Klassfest

Igår var det klassfest, det var himla roligt... Emmas outfit var ju lätt den bästa. Vi var uppe i hennes lägenhet och man kunde inte missa jublet när jag kom in det blev jag välduigt förvånad över,, det tror jag att resten av klassen med blev när jag bara helt plötsligt dök upp efter jobbet.
Det tog ca en timme för mig att bli full på mjölkdrinkar rosa drinkar och ca 10 lakritsshots av Micke.. Jag tappade bort mina ciggaretter och kom på det på tåget när jag satte mig hos några Hörby människor som satt och skrattade åt mig mest hela tiden. Men jag frågade dem om dom ville att jag skulle sätta mig någon annanstans men dom ville att jag skulle sitta kvar så att då gjorde jag det.

Jag blev upphämtad på stationen och så bar det av till en poker kväll som jag nog var alldeles för full för. Man gick från hajpad karaokefest till en lugn pokerkväll.

det var lite rolig kontrast.

Bakfylledag idag.

RSS 2.0