sympatishopping

Sympatishopping, vad är det?

När en tjej desperat måste dränka sina sorger i någonting (shopping) och hon inte vill göra det själv utan vill gärna ha en tjejkompis med sig för att bolla förslag med och ha lite roligt med.
Jag har varit den kompisen idag.

Johanna och jag var på Nova Lund idag för att dränka JOHANNAS sorger. Jag var inte sen på att skylla på något jag också i och med att plånboken blev lite mindre och man fick kasse efter kasse runt handleden.
Johannas plånbok minskade med litegrann men i en större utsträckning än mina budget varianter på ett par skor och lite kläder plus smink.
Jag handlade lite på rea och Johanna handlade ett par stövlar för 2300:-
Hon och jag är rätt bra kontraster till varandra, men ändå så kommer vi så bra överens och jag stödjer hennes val i livet och hon stödjer mina.
Då gäller det även kläder i detta fallet.

Plus jag kan ju inte bara följa med till Nova Lund utan att köpa något, hon måste ju ha någon som sympatishoppar med henne.


Nu är det morgon och det vankas jobb och dans. Jag har precis gjort iordning en matlåda och avslutat min frukost. Jag har studiedag idag så därför blir det nämligen lite extra småslantar i fickan och en fika med Andreas innan dansen.


Om man skulle ta en snabbdusch innan man gick ut med hunden en runda?

..........

Tack för att Du finns
det var skönt att prata med dig idag
eller prata och prata
vem vet
vad framtiden målar
men vad den än målar
jag kommer alltid att ha dig nära mitt hjärta
och så kommer jag alltid att vara förvirrad.




Du och jag
Du vet



hemskt vad jag skriver snabbt

vinet som jag dricker bredvid mig börjar ge sin verkan på mitt huvud.
Det snurrar lite så smått och snart bär det av till almas födelsedagsfest.

Det går en masas röster i mitt huvud om vad som är rätt och fel. det kommer jag aldrig få reda på .. tror jag inte iallafall.

Mitt huvud dunkar, vad ska jag göra

mitt huvud värker och det är inte mycket jag lever för.
Jag fixade provet idag, det gör mig lycklig. Psykologiprov och jag skrev 18 A4 sidor. Vet itne var det kom ifrån, men jag hade gett mig fan på att fixa provet och det gjorde jag.

tack så mycket för det iallafall.

känner att den här terminen och året ska vara annorlunda. Absolut. så många gånger som jag har sagt till min själv att rycka upp mig med skolan och det inte gått. Nu går det. Iallafall tror jag det.

Jag väntar på Jenny för vi ska gå och jobba, men hon svarar varken på mobilen eller ngt så jag vet inte om jag orkar väntar på henne mer...

mitt huvud dunkar, vad ska jag göra
det finns inte så mycket att göra
jag kan säga grattis till Anders för han klarade mc uppkörning idag
jag undrar när vi ska ta en tur
om det blir av
det får vi se
det är antingen du eller du
hur ska jag veta
jag har ju ingen trygghet
det finns ingen jag kan förlita mig på
alla lever sina liv
ingen tänker på mig
hur ska dom kunna göra det
jag är ju bara en i mängden
jag kan inte behandlas som en bebis
för jag är vuxen
om jag har gett mig in i något
får jag leken tåla
mitt huvud dunkar, vad ska jag göra


biter på naglarna

Fredag börjar närma sig med stormsteg och ska jag vara ärlig är jag faktiskt lite rädd. Eller jävligt rädd om jag ska vara ärlig.

Men det fixar sig, Jenny var precis här och vi tränade på våra låtar som vi ska sjunga.. Hon åt middag och köpte underkläder av mamma för 1500:- Jag blev med lite sugen på att köpa ngot så jag köpte med underkläder för 800:- när man får det lite billigare är man alltid villig att köpa lite sexiga underkläder som framförallt är hur sköna som helst.

På fredag ska jag sjunga i Folkets Park i malmö för er som inte vet det.. Jag ska s junga if I aint got you och så ska jag sjunga You and I both med jason mraz också.. Plus en duett som vi sjunger  what a feeling.. hihihihi.. den ska bli lite småkul att sjunga. värsta 80 tls låten på en välgörenhetsgala. :D

Nu ska jag skriva min projektplan och skicka in den till JAAAAAN!

jannee....


fniss



hittade denna bilden på datorn, jösses vad orange hår jag hade i somras.

kaos

det var ett tag sen jag skrev här, men det är för att mitt liv har ändrats väldigt mycket..

Det är kaos i mitt liv helt enkelt.


jag hör inte hemmma någonstans och jag lever i en ständig skräck att jag inte ska klara hyran själv.. frågor går runt i mitt huvud hela tiden och det kryper i kroppen på mig.. jag är ständigt rastlös och ständigt rädd för att jag gör fel.. skolan är någonting som jag bara går till och gör som jag ska.. hem går jag för att jag måste ha någonstans att sova.

jobbet går inte bra, jag säljer itne alls lika mycket som jag gjort tidigare och jag vet inte för att det är att jag känner press eller om det är för att jag tänker på allt annat än att sälja el.


jag vill bara att tiden ska gå och att jag ska kunna ha ett hem för en gångs skull. jag hade ett hem mendet är borta och det är mitt eget fel.


förlåt.

RSS 2.0