en söndagstruddelutt

Då var det första advent, har jag märkt av det?
Nej inte så värst mycket.. vi kan börja med att denna dagen är helt fel.. Aboslut helt fel...
Dagen börjar med att jag går upp och "märker" att jag int har någon frukost hemma... (vilket jag iofs inte har haft på hela veckan pga av min lathet) sedan bär det av till julmarknad.
Jag tycker inte om julen längre, det påminner om att jag är ensam..

Jag tycker inte om mörkret som alltid lägger sig som en jobbig stickande halsduk runt ens hals och kväver en sakta men säkert när du går och börjar känna dig varm, den känslan har mörkret på mig.
Det är inte bra alltså... inte bruuu..

När jag vaknade imorse kände jag en tung känsla i hela magen och en ångest köp tätt inpå och det brast för mig, precis allting bara brast.. jag var den ensammaste människan i världen och jag ville bara skrika på mamma och åka hem och lägga mig i hennes knä..

Det är alldeles för mycket nu och jag fixar inte det... det brister till slut och nu gjorde det de för mig.

att sedan gå och sälja julklappslotter till små söta barn var ju faktiskt en liten upplyftning i denna dagen iallafall.. men så fort jag går därifrån känner jag mig bara så fruktansvärt jagad av min egen vardag.


En glad nyhet är iallafall att jag fick lite shoppat i fredes... bla en dator som jag får nu på tisdag. :) happy.
en knallblå kjol, en kofta från monki och en spetstrja/klänning från gina.
jag stillade mina shoppingnerver som jag haft ända sen jag fick lön det var skönt och plus att datorproblemet har löst sig.
YEJ

JULSTÄMNING


JULSÅNGER

Okej.
Jag bara måste skriva ett inlägg om det här.


Vi sitter nu ett gäng uppe i macsalen och snart ska alla gå hem för vi har suttit här alldeles för länge.
Frida har fått damp och har satt på en jullåt och nu sitter alla och sjunger julsånger.


P.s Frida lägger in med en dans nu d.s

bashful

Nu har jag kollat datorproblemet och i slutändan kommer jag att få betala 8000 för en bärbar dator och det vet jag inte om det är värt...
Iallafall hos tre.
Telenors hemsida fattade jag inte och jag märkte att mina gruppmedlemmar blev lite sra på mig när jag satt och läste bloggar och sådant istället för att göra det jag ska. Hehe..

Imorgon blir det kanske en tripp till malmö, och jag vet att det är farligt, därför ska jag försöka betala av alla mina räkningar ikväll så att jag vet hur mycket jag kan SHOPPA för.


hrrmm.. eller sa jag shoppa?

.. det menade jag verkligen inte. ^

issue

Har precis sagt adjö till Rebecka som skulle bege sig till tåget, och nu sitter jag ensam vid en dator med räkningar i handen och säkerhetsdosan i högsta hugg.

....jaaaa.. jag betalar räkningar i skolan för att jag inte har någon dator hemma. Jag känner att jag behöver skaffa det nu. Är det kanske någon som vill tipsa om ett bra bredbandsabonnemang som man får en bärbar dator med?

Imorgon har vi projektarbetsadagar och jag ska även till sjukhuset kl elva. Vi måste komma igång med vårt projektarbete för att vi ska komma någonstans, efter lovet har vi bara 6 veckor på oss att göra en hel jävla bok.
Men det löser sig. Imorgon är min sista dag i skolan för detta året. Sen är det bara våren kvar och den har en hel del att erbjuda... Skattjakt roliga studentevenemang och bara massa skojj!
Det kommer att gå så fort och så ska man söka in till högskola eller hitta ett jobb som man kan jobba heltid med.
INTE telefonförsäljning NAAAAAAAAAJ.


haha.

Inflyttningsfestbilderna kommer alldeles strax komma, jag ska bara besöka mina kära föräldrar så jag kan lägga in dom.
Eller helt enkelt skaffa en dator.

Det verkar vara en bra ide´va??!

12345678910

Efter ännu en helg är jag ändå inte utvilad, men det är jag aldrig iofs.

Panik imorse.
Emma stod och väntade.
Rödsprängd i ögonen.
Inte hunnit sminka mig.
Svenskan suger pga Håkan.
Har inte hunnit fixa APU.


Det är inte mycket som står rätt till.


Allt detta prat om min blogg gör att jag knappt kan skriva i den längre, jag tänker nu alldeles för mycket innan jag skriver ner bokstav för bokstav.

Ett evigt prat i klassen om min fest, jag ångrar mig mer och mer att jag deckade en timme efter att Janina och Emma kom, de stack till qbar och det ville jag med, men hur mycket dom än ruskade mig så vaknade jag inte. Jag låg i min jävla säng med en nerslängd gardin över mig och lät min fest fallera.
Men fram till min oönskade deckning så var festen fantastisk, jag kommer ihåg att jag sa till Annette i trappuppgången hur lycklig jag var att det var så många som kom och att jag har sjukt mycket vänner som jag inte vet om som jag faktiskt kan umgås med nu när jag bor i Hässleholm.


Jag vet inte om jag sagt det innan, men jag vill bara säga att halkan ÄR gjord. SKÖNT.
Jag vet inte om jag är så fruktansvärt nära att få körkort men det känns så iaf, litegrann. :)


Jag tror jag är tvungen att hoppa in och jobba idag. För på onsdag är det mitt andra jobb som gäller.
jobb jobb jobb...... Jag har lust att öppna det här stora fönstret i min skola och skrika ut över staden Kristianstad att jag inte orkar mer och att jag skiter fullständigt i allt, jag hade fått konstiga blickar och barn hade börjat gråta för de inte vetat var den där gälla rösten kommit ifrån, mödrar hade tittat  argsint på mig för att jag stört deras sinnesro när deras små spädbarn sovit i deras skära barnvagnar med spets och tyll och en massa jollrande leksaker som hänger över deras huvuden.

oj vad jag spann iväg där.

biluppdate

trevligt att vara lite hos mina föräldrar. Har fixat lite med räkningar, tagit en kaffe med mmma och gått på promenix här ute i skolagen, det är skönt att komma ut hit ibland. ..

Jag har även hittat lite bilder som jag tänkte lägga upp. Lite bilder på min lägehet och så.

Dåliga mobilbilder, men ändå.














Jag är faktiskt solt över min hylla i köket, den har jag ordnat med väl :)       -------------------------->



Imorgon är det jobb OCH fest, jag har fått lite gardiner hemifrån som jag tänkte sätta upp ikväll, men det lär nog bli rätt sent för min kära far har inte ens kommit ut till stallet än och han vill att jag ska hjälpa honom med Mr Miraklet. Hästapållen tycker det är läskigt att gå utanför Agnes hus så han ska se om det går bättre när jag följer med.

Idag har vi bara haft redovisningar och vå gic väl rätt bra, men dom säger att jag får fram min telefonförsäljarröst när jag börjar redovisa och det börjar bli lite pinsamt. Jag citerar från Johanna " Så fort du kom upp på scenen så kopplade du på telefonförsäljarrösten och du hade fan kunnat sälja vad som helst, tillochmed jävla utbildningar i Sthlm." Ooops.. det var lite pinsamt att höra.. :$ Det är inte meningen men jag blir självsäkerdå för jag vet att prata är något jag kan.


Bara för att visa min uppskattning för den kommentaren Johanna! :P


....-.-.-.-.-.-....

febern börjar komma och jag sitter på jobbet, rösten börjar försvinna och jag börjar långsamt längta mot en varm dusch för att sedan gå och lägga sig i sin egen säng.

Imorgon ska jag äntligen åka hem och hälsa på mina föräldrar. Jag har inte varit hemma sen jag flyttade hemifrån. Hälsa på pållarna lite pussa på mamma och pappa.

Idag har det varit en väldigt omväxlande dag, janina jag och emma har berättat om våra g punkter. Det var en väldigt rolig procedur och det urartade lite som vanligt alltså(!)
Hahaha, sedan på vägen hem pratade vi om studenten och det blev tyst en lång stund efteråt och jag kände längtan i luften. Alla vill verkligen från skolan nu.


Att tre veckors apu börjar nu lockar inte heller...
Åka till broby fem dagar i veckan för att sitta på lokalredaktionen i Broby för Kristianstadbladet när jag knappt går fyra heldagar i skolan är inte så himla KUUUUUUL!

ahh

Idag är jag ziggig...

Ja är inte alls på humör för att göra någonting. 
Hungrig är jag och trött..

Jag känner mg inte motiverad till nååågonting och jag struntar i hur det går för vårt projekt. vi fick utskällning av vår handledare idag för att vi inte underättat honom om vad vi håller på med.


men ärligt talat, vi klarar det bättre utan honom....



stick

nu ska jag hem och lägga mig under täcket och plugga psykologi..

jag tycker jag gör det hela tiden, men det tar ju aldrig slut för fan.


Blogg på lunchen

Nu är det lunch på jobbet och vi har beställt pizza.. gött. Jag har haft en rätt omtumlande "morgon" genom att jag försov mig till jobbet, vaknade alltså tio min innan jag skulle börja jobba, det var bara till att hoppa in några random kläder och börja gå till jobbet, utan någon som helst frukost eller en titt i spegeln.

Jag kom hit och tog första samtalet utan att jag ens visste vad jag hette själv. Men det gick ju rätt bra ändå..

6 avtal är sålda och jag är nöjd..

fick ont i halsen idag och förkylningen ligger på.. tack för det! ;)


mohaha

Agatas mamma har skaffat facebook, och mina föräldrar läser denna bloggen.

Hm...

Sitter i skolan som vanligt.. (?) och jobbar med vårt projekt. Har precis vinkat av Emma och Johanna då dom skulle till matsalen... men här har vi inte tid att äta. Nästa vecka ska vi redovisa vårt projekt och det ska vara toppisch!

Idag kommer min mamma hem till mig, vi kanske ska måla väggen idag istället (!) för vi hann inte det igår, då jag deckade kl elva på kvällen. Suck... varför är man alltid så trött.

Det gick helt underbart bra på jobbet igår, jag sålde mina sex avtal och 120 kr i timmen here I come!
Nu är man pepp som sjutton att alltid hålla i detta så att man får en superbra lön varje vecka. Jag är sån, när jag väl har fått smaka på något så vill jag bara ha mer och mer och mer..

Idag är det danslektion igen. Vi behöver verkligen öva dansen till Abba låten. Det roliga med den dansen är att vi ska vara utklädda till hippies. Haha, jag kommer bara att använda mina kläder som jag hade på min 18 års fest. Jag hade 70 tals tema då och nästan alla förutom Anders kom i hippie kläder. Varför är det så? varför förknippaar man 70 med Enbart hippie, det fanns så mycket annat då. Disco osv osv.

Vi är snart klara med vårt projekt och Julia sitter och är flitig i InDesign.

JAG SKA SNART ÅKA HEM. Hejdå.

.......................

Jaaaahoopp..

Idag är jag givetvis inte ett dugg motiverad till att sitta här framför macdatorn och skriva om någon jääävla fotohögskola. Jag skiter väl i det! Jag ska aldrig gå foto och därför ska väl jag inte behöva söka om en massa utbildningar. fnys. 

Jag vill bara dansa. Det är alldeles för långt mellan lektionerna nu.


Igår var jag i och för sig på danslektion men då gick vi mest igenom manuset till vår stora föreställning i april. Det blir nog fyra eller fem föreställningar i år.
Vi kommer att ha skolor på dagen och på kvällen inför publik. Det ska bli mäkta roligt.

Igår så slet jag med att plugga till mitt psykologiprov som jag skulle ha idag.. men när jag kommer till psykologilektionen så berättar han att vi ska ha det den 2:e december istället. @#!!*
Alla de TIMMARNA (hör ni min ironi?) som jag la ner igår kommer bara att rinna ut ur skallen tills den 2:e december!?
Men iofs... nu ljög jag lite.. Jag var faktiskt inte så förberedd, de sista sidorna läste jag på tåget in till Kstad. 

Såhär satt jag inte igår... men borde egenligen.. Jaaaa... jag har lite dåligt samvete att jag inte sköter min skola bättre.. Förlåt. 


Idag blir det lite jobb, ska sälja lite avtal tänkte jag:) Kanske är bra? 
Nu ska jag Johanna och Rebecka börja ta tag i vårt projektarbete ordentligt..
Det är dags för vår lilla guide att se dagsljuset, just nu finns den bara i våra huvuden och det måste vi göra något åt.


summering

Sedär ja. Nu satt man här igen. 

Nu har man kommit in bra i lägenhet och jag känner att det är mitt hem. Jag stormtrivs verkligen och jag kunde inte fått det bättre... Det enda som fattas i min lägenhet är min stora parisplansch och några tavlor som ska sättas upp. Lätt som en plätt.. Men jag har faktiskt inte haft tid till det för jag har jobbat suttit på cats med trevligt sällskap varit i malmö och helt enkelt pluggat till minn psykologiprov som jag har imorgon. 

Lördagen var hur mysig som helst då mina underbara bästa vänner Agnes och Elsa kom till mig och vi satt först och pratade lite i min soffa och sen så bestämde vi oss för att gå ut och äta. Jag tog en snabb dusch för att skölja av mig min bakfylla och sen bar det av mot infinity där jag käkade en mastig pizza och drack en halvliters öl till. Man? jag?? Neeeeej....

Senare fick vi en nostalgitripp tillbaka till ens unga ålder när vi råkade komma över Adam och Eva på tv:n.. det var helt underbart att se det..
Vi kom på att vi inte kan sitta hemma hela kvällen och då bar det av till Cats för att insupa cosmopolitandrinkar och själv drack jag ett glas vin då plötsligt Daniel och Chiffe kommer in och vi slår oss ner med dem. Agnes och Elsa måste dra iväg till perrongen, men jag känner inte riktigt för det så därför stannar jag kvar på cats och det blir många trevliga samtal då jag sedan måste gå hem för att jag bara sovit fyra timmar den natten då jag kom hem kl 8.00 på morgonen..

Jag sätter mig i fönstret och tittar ut över den sovande staden... Fan det är rätt najs ändå.. Det går bra det här och jag är glad...

Du är alltid så bra på att tolka min blogg.. Så undrar vad du hittar mellan raderna den här gången.
Det undrar jag alltid när jag skriver min blogg. :)


Helt underbart att prata! KLAAAAD!



Nu sitter man i skolan och har jobbat med projektet som sk vara klart nästa vecka och redovisas på Barbacka, känns en aning nervöst. Men det löser sig. Man har ju blivit gruppledare som vanligt. Undrar när jag kan komma ur denna rollen någongång.. eller det är bara som man är som person som gör att alla litar på att jag har koll på alla papper och får sakerna gjorda... fniss. dom skulle bara veta hur jag är egentligen.

Igår så hade jag dansuppvisning. Ett litet rep och marknadsföring för vår stora show som kommer att äga rum i april månad. Det var kul att få stå på scen igen och det är alldeles fantastiskt att få vara involverad i något sånt här.
Jag säger bara att jag längtar verkligen till när vi åker den 16 januari 5.57 på morgonen (lite tidigt för min smak..men ändå) då ska vi komma iväg till sthlm och dansa för Daniel i so you think you can dance :) Heeeelt fantastiskt. Jag längtar verkligen. 
Vi ska även gå på museum och få gå på sthlm opera:D:D:D och få se high school musical, som även ska bli kul då det är lera av Marias danselever som lyckats komma med.

Jösses vad jag skriver. 

Om man skulle ta och gå bort till matan och få i sig lite käk.
Det är tisdag idag och det är säkert fisk.

Jag måste ta och handla mat när jag kommer hem då det nästan är slut och sen bär det av till dansträningen...
Nu på håltimmen ska nog jag och Emma hem till mig titta på lite film, dricka kaffe och bara chilla. Jag börjar ju inte fören vid tå tiden igen. Undrar om både hon och jag har den självdisciplinen att ta oss tillbaka till skolan igen. 

Vi får väl se..


Jag GARANTERAR ju ingenting, som den försäljare jag är..

 Eller hur Emma? :P

puss

Hallå ja.

Efter en lång men kul helg så är det dags för söndag och jag inväntar de sista fyra minuterna innan nio så jag kan sluta.
Det har varit en bra dag. En riktigt bra dag. 12 avtal har blivit utstationerade med hjälp av min försäljningsteknik.
haha,
Snart ska man traska hemåt och ta en matbit och sen lägga sig i sängen, titta lite på tv och somna till den.

Helt perfekt.

I fredags var man i malmö till kl6.30. En omtumlande kväll som både gjorde mig upprörd och helt salig:)
En vakt gjorde mig bla upprörd och rent ut sagt förbannad.
Jag står och visar mitt legg och han frågar ifall jag kan visa något bankkort eller så, givetvis skämtar jag till det lite grann och säger att jag kan ta fram min patientbricka och mitt csn kort. Vakten slår ihop mitt pass och säger att jag nog är för full för att gå in den kvällen.

!!!!!!!!!????????

Jag var typ nykter. Hade druckit ngn drink för typ fyra timmar sen..

nu är det dags att gå hem. jag berättar mer sedan


Jag blev mäkta förbannad. Kb är ju ett så sjysst ställe. Men inte fick jag gå in för att jag tydligen var för full???!!!

jubba jubba joooobba

Nu sitter man på jobbet.
Jösses jag fick en inspelning med medgivande och då måste man säga namnet en sådär 20 gånger och han hade jävlar i det inte det lättaste namnet.. någonting med sesniana tabualianatonga..

Man bara whaat??


haha.

men men.. det är okej. Nu fick jag mitt tredje avtal och nu har jag satt det jag behöver.. jag vet att man inte ska tänka så när det är 20 min kvar men ändå... jag orkar inte anstränga mig mer på det här jobbet. Man är ju en aning trött på det..
Men men.. vad sk aman göra när man har flyttat in i en lägenhet som slukar pengar varje månad. Då måååste man ha pengar :D

Flytten har gått bra. Jag känner mig bara en aning ensam ! haha. Men så får det vara när man väljer att bo själv heeelt själv. Det är ju ändå rätt skönt.
Jag försöker fixa så att folk kommer och besöker mighela tiden när jag är hemma. För som sagt jag har ju ingen dator i lägenheten så det blir rätt tråkigt.
Tv:n är ju inte så värst spännande efter ett tag om ni förstår.

Jag ska bara fixa upp lite hyllor och köpa lite mer mat. Sen är det fixat och klart :)

Idag kommer Johanna och Achie till mig i min lilla lägenhet Achie ska låna gladiatorsandaler till 3:3 imorgon. Jag ska inte dit. För jag ska till Malmö :) och festa hela natten. Kuuul.

På lördag kommer Agnes och Elsa till mig och vi ska beställa mat och bara mysa :) skönt.

Men .. nu får man kanske ta ngt avtal till ändå :) hehehe.

D day

Nu är det den stora flyttdagen.

Mamma och jag har tagit ner alla kartonger till hallen och snart ska vi lasta det i bilen och sen bär det av till Hässleholm för att måla och göra vid. :)

Det enda lilla problemet jag har och som irriterar mig lite som en nagel i ögat, är att jag inte har hunnit skaffa mig en dator och att jag inte riktigt har råd med en dator..
för jag vill ju ha en laptop då..
Men just nu går det inte riktigt. ^^

Inatt kunde jag knappt sova.... jag känner mig helt konstig i magen. för det är svårt att göra en lägenhet som luktar helt annorlunda en vad det gör hemma att göra det till ett hem.. När man ska bo själv i den. Jag bara kände vad jag luktade när jag satt på bussen hem från hässleholm.. Det luktar inte Angelica i lägenheten INTE.

Men det luktar absolut inte illa.


Ha det kul på Lunds universitet idag.. MÄÄÄP!

Keys

Nu har jag varit och hämtat nycklarna och jag är KLAAAAAD! Det kändes helt underbart att traska bort till my apartement och kolla in  läget. Givetvis var det ju väldigt tomt om man säger så det ekade rätt friskt när jag gickdär och pratade i telefon med mamma. :) Jag fick även ringa efter vaktmästaren för där var ingen knapp så man kunde sätta på kylskåpet och det tyckte jag var konstigt. Sen när vaktmästaren kom så lyfte han på ett lock UPPE PÅ kylskåpet (och jag vill bara inofrmera om att dom kylskåpen jag satt igång har knappen suttit inuti kylskåpet) och klick sa det så var det igång. Pinsamt. Det gick på två sekunder.

Jag älskar att flyga...


Just nu så håller jag på och packar de sista grejerna, imorgon är den stora flyttdagen. Mamma och jag ska åka dit på dagen och måla min ena vägg brun och så ska Anders komma och hjälpa mig senare med att få upp möblerna med mamma och mig.
Milton ska nog också hänga med vilket blir hur kul som helst. Hade jätegärna velat ha en hund uppe i lägenheten men jag har verkligen inte tid  för en liten vovve .. :(

Mamma står och bakar bröd sådant gott olivbröd så nu ska jag mumsa på nybakat bröd och sedan gå upp och packa det allra allra sista.


Åh vet ni hur glad jag är.


Men i och för sig samtidigt lite rädd ^^

...fniss...

aa aaaa

Sitter nu i ett mörkt rum med enbart ljuset från skärmen som gör att jag smått kan se tangentbordets bokstäver. Nej jag vet jag har faktiskt inte lärt mig alla bokstäver än vart dom ligger någonstans men jag är faktiskt rätt duktig på det nu när jag faktiskt inte tittar på tangentbordet.

Hela helgen har bestått av jobb på Södra Kasern. Det har varit hur kul som helst men samtidigt väldigt utmattande. Jag sov hos Mullemupp i fredags natt och då hade jag jobbat från kl 14-02 och var rätt mör. Johanna var på bra humör och var en aning berusad och det tyckte jag bara var kul. Du är en ängel vännen.
Dagen efter gick vi upp klockan åtta efter att ha sovit 4 och en halv timme för att åka hem. Det var en aning jobbigt.
Sen blev det ännu mer jobbigt när jag fick reda på att jag skulle jobba samma kväll igen. Men det gjorde inte så mycket faktiskt. Det finns ju människor där som gör att man faktiskt vill jobba. :)

Imorgon blir det så att jag kommer att få nycklarna till min lägenhet.. Jag lääängtar.


Nu är det höst/vinter


RSS 2.0