tusen ting

Huset som ligger mittemot utanför mitt fönster heter tusen ting.
Idag fick jag ett uppmuntrande sms av Emma, att hon tyckte om min text i k bladet idag. Tack det var uppskattat :)

Nu nalkas det snart Siesta och det ska bli sjukt kul. Jag Frida och älskling ska till Siesta idag och sätta upp tältet :) och checka runder lite på hur årets siesta kommer att se ut. Det sägs ju att det ska vara mycket större än vad det har varit de andra åren. Så najs, dtta blir mitt fjärde år, och det är lika kul varje år. Städerskan hålle rpå och tömmer min papperskorg, jag känner mig besvärad. Hon ä rju lite gammal om man säger så ..  Och kan knappt stå på benen och så ska hon rensa ut min papperskorg i knähöjd!! ..nää.. vad ska man göra.

Anders sitter och skriver tenta just nu, undrar hur det går för honom. Han brukar ju klara det varje gång, men någon gång ska det ju vara första gången han kuggar?? eller??

Idag är det inte en så händelsefull dag, jag sitter mest och surfar på internet.

Jag längtar till Siesta för då ska jag bli redlös...

Eller hur Frida?

jag är bara trött

Nu är jag trött, riktigt trött.. Jag ska skriva klart mina texter och sedan ska jag bara åka hem och plugga på mitt körkort. 

Idag har det varit jobbig på min praktikplats.. jag vill inte mer.. jo det vill jag, men jag börjar bli lite trött på att ha ont i nacken och att inte få tag på människor och möta otrevliga växelmänniskor, som knappt vill koppla vidare en. *räcker ut tungan*
Idag ahr det jag tänkt göra VERKLIGEN inte blivit av! Sjukt störigt, jag har inte fått tag på rätt människa och när jag väl har fått tag på den så har jag inte fått ut ett vettigt ord ur dem.. jag känner mig misslyckad för jag r dålig på att anteckna.. och jag får inte fram det jag frågar om egentligen och sen så har jag bara nerhattade anteckningar i blocket som jag inte vet varför jag har skrivit. DUM DUM DUM MISSLYCKAD MISSLYCKAD.

om inte det skulle vara nog så fick jag två poäng på hela mitt ma b prov. Godnatt... verkligen..godnatt...

Var och serverade på bröllop i helgen. Det var verkligen vackert. Jag försökte få min annette glad, och jag lyckades... för en stund iallafall... jag vet inte vad det är med dig och det stör mig att du bara säger att det inte är något, för jag känner dig bra gumman. Jag vet att det är något... du ska inte vara deppig för att det är som det är... tänk istället på det goda, du kan göra vad fan du vill, bara du är tillräckligt hård. Det kan var alite jobbigt ibland att stå emot ngn som kan vända sitt humör på en femöring och bli ond lika snabbt som hon kan bli god... men du får tänka på dom dåliga sidorna när du ska sticka ngnstans och sedan bara göra det, för hon kan vara hur gullig som helst men ändå skrika åt dig att du aldrig gör något eller att du är helt värdelös! tänk på det då...
synd att du inte ska med till Siesta. :/ en dag kostar 395:-
Jag vet också att du är deppig för det med arbetet men jag ve att det egentligen inte var ett jobb som du trivs med för det är ju ett skitjobb som sagt... så jag vet att du kan hitta ett annat. Jag vill med se fter ng annat jobb för jag känner inte att jag får så många timmar som jag var lovad att jag skulle. Jag jobbar knappt varannan helg. Jag jobbar var tredje och var femte typ. och det är fan nästan inte lönt.

haha, nu ringde Maria till min telefon och hon har sitt skrivbord typ fem meter ifrån mig.. hahah. Hon har ett tips till mig. Så nu måste jag jobba på.


Jag ville bara ägna min annette en tanke för jag älskar henne.

Plus att jag har en skitdag!

._._._._._._._.

Jag fick inte tag på den människan jag ville så jag gick bort till hennes kontor istället, snacka om att hon blev lite snopen :) hahahaha.
Jag ska skriva till sommarbilagan som ska vara i Kristianstadbladet, hehe, det är ju en riktig chans :)

Mr mirakel hade ont i ryggen igår så det blev ingenting av träningen..
Jag städade även hela lägenheten igår när jag kom hem från dansen, SISTA DANSTRÄNINGEN SNYFT. Det blev fint, jag lade ihop alla kläder som min kära sambo har tvättat och sedan la jag undan en massa grejer som Anders har en tendens att lägga överallt. För när han pluggar så har han bara huvudet på det. min lilla älskling, han följde mig till bussen imorse och han var så trött så han höll mig i handen så jag fick nästan dra honom fram, med MED skulle han. hahahha. SÖÖÖT, sen fick jag gå tllbaka med honom igen för jag hade glömt plnboken, bussen stannade och allt men jag stod och grävde i min väska efter min gigantiska plånbok och fick säga att jag ahde glömt plånboken hemma, då skrattade busschauffören och sa att det skulle gå en till buss om en kvart. Hahaha.

image40

Det är tyst på redaktionen, alla knapprar på sina tangentbord, då och då slängs ett ord till den andra om hur man stavar ett ord eller om meningen låter ok. Jag trivs. Det är lite lnatligt här och vi hjäps åt med allt vi gör. Det börjar närma sig lunch och det börjar närma sig helg, lättsamma suckar hörs och en ivrig blick på klockan. Snart är det helg, snart.
Vi har precis varit ute på jobb och det märks, Maria sätter i mp3 i öronen och Pyret sitter i sitt rum och suckar, hon har tagit åt sig något som hon helst inte vill skriva så mycket om. Det är så det är när man är journalist. Och jag älskar det.

Idag fick jag bricka. Så att jag kan komma in och ut på redaktionen utan att någon behöver låsa upp för mig. Jag känner mig smått proffsig, men äsch ;)

Kristianstadbladet Angelica Brenk. yeah, thats my name.

När vi var ute på jobb idag så sa en kvinna till Pyretom det var jag som var praktikanten, så sa Pyret ja... Då sa kvinnan att oj.. jag läste dina texter i Kristianstadbladet och det var ju riktigt bra. Då kände jag mig stolt :)

tack tack för det kvinna lilla.






Godmorgon

Sitter nu vid mitt skrivbord och ska skriva om en bortsprungen katt.. Stackaren. Den har blivit omhändertagen nu iaf. Senare ska ja skriva om ett skuttläger som ska hända här i Östra Göinge kommun.
Morgonmötet är precis avslutat och vi ska snart iväg på presskonferans borta på kommunhuset. Min första presskonferans, lär väl inte bli så spännande. Det är väldigt tyst på redaktionen och jag sitter och tänker... 
Hur helgen kommer vara. Jag ska få umgås lite med Annette, äntligen.... vi ska jobba ihop så det blir väl inte så spännande men vi kan iallafall krama om varandra lite, har saknat henne. Och efter tisdag så ska jag få umgås lite med min pojkvän igen. Han har ju tenta på tisdag och han måste plugga all ledig tid han har nu.. Idag så ska han jobba, vilket han behöver den lilla gubben, FRÅGA MIG INTE VARFÖR MEN HAN SÄGER ATT HAN BEHÖVER DET NU FÖR ATT HAN SKA KUNNA GE MIG DET HAN VILL GE MIG I FÖÖDELSEDAGSPRESENT????!

Jag har försökt luska ut det han ska ge mig, men jag kan ine tänka mig något... för jag har inte sagt någonting alls vad jag önskar mig?

hahaha. Jag har börjat på inbjudningskorten som jag ska skicka ut till min 18 års fest och jag har kommit på ett tema som min fest ska ha. Mer om det en annan gång, nu ska jag skriva ordentligt det jag ska.

Hem hem hem till diiiig vill jag.

Nu är det snart dags att bege sig hem. Nu ha rjag varit iväg på mina uppdrag och nu så har jag precis skrivit klart det. Äntligen har jag fått visa lite vad jag kan. Fick gansak positiv respons på mitt mini reportage ^^Det var kul. jag har även ringt till polisen och så med. frågat vad som har hänt under natten och helgen.. det har bara varit en äldre man som har snott ett wienerbröd på konsum. Kul va? 
hahahha..

Idag ska jag träna... Mr Miracle is his name.and he is one of the finest horses in town :)

Accept Dino :D:D:D:D:D:D


nää, nu är jag faktiskt trött som fanken.  det ska bli skönt att komma hem...... not.... för jag skahem till hästveda och sätta mig direkt på hästryggen. yej.



morgon

Morgon på redaktionen. Morgonmöte och en kopp kaffe är en bra start på dagen. Jag har skrivit en hallådär om Robin liendeborg.. han har vunnit ett pris. Kul för honom.

Imorse så kom du till mig innan du skulle åka iväg och jag kramade dig så hårt, jag ville inte att du skulle gå, trots att klockan var fem på morgonen så ville jag bara vara i dina armar, känna doften från din parfym och bara vaggas av ditt nynnande. Jag älskar dig så innerligt Anders.

Snart ska jag bege mig ut på ett uppdrag, jag ska skriva ett reportage om Lille Mats som har en utbildningsdag för personalen, jag ska ha med mig fotograf och allt. Ihh, det kommer i Kristianstadbladet imorgon så håll utkik. Jag är faktiskt lite smått nervös för jag kommer ha Maria där som iaktar mig. NOOOO.
hahaha.

Men ... jag ahr ju gjort detta förut i skolan så nu ska det väl inte gå dåligt för det.

Annette! Kan du inte höra av dig någon gång? :S:S:S:S:S:S

miss ya.

kristianstadbladet

4 notiser har blivit skrivna av mig och jag har varit med om en helt underbar första dag på Kristianstadbladet i Broby. Jag har varit på kommunhuset och tittat på deras post och jag har varit ute utanfr vinslöv och gjort ett jobb där jag har även varit ute i sibbhults barnskog som ska starta up nästa vecka och jag har skrivit om sibbhults ryttarföreing och dyligt. I LIKE! jag vill joba här dirr! GE MIG!

........drömmar...... 

Jag ska snart bege mig och ta bussen till hästveda snart och så ska jag rida Mr.. Sen ska jag även gå ut med dinopånken :)

Många hästmänniskor finns det på denna redaktionen så det blir en del hästsnack här på redaktionen.

Jag har nyss städat mitt skrivbord och är klar för att åka hem..


Good bye. see ya tomorrow.


... ... ... . .. . . .. .. ... .. . . . .. .. ..

image36 
HITTADE DENNA MONGOBILDEN. PAPPAS 50 års kalas

image37 detta är mitt rum och pappa har tagit kort på det för att visa sina arbetskamrater och fråga dom ifall deras barn har så stökiga rum. Han är allt bra knäpp.
image38
Detta är tomtehästen :D
image39
Detta var var vi höll till på valborg, mer spännande var det inte.

t a a ap p aa k oo o n t r rr r oo o o o ll e n

Mmm. det gjorde pappa när vi red idag. Jösses jag har aldrig sett en så arg person innan. Jag försökte rätta till honom så att han skulle sluta vara arg men då blev han bara arg på mig som fan och sen så red han iväg i dundrande galopp , och jag har en unghäst så jag var lite skrajj att han skulle balla ur. Men det gjorde han som tur inte. Sedan blev han lite stark i munnen för att pappa hade sprungit iväg så med sin häst.
Nej.. jag hatar människor som tappar befattningen med djur. plus att dom tar ut det över andra... som människor. Jag  har med råkat ut över attjag blivit så förbannad så jag verkligen inte vetat var jag ska ta vägen men inte som pappa. Skitsamma.

Igår var det genrep och fest.
Genrepet gick jättebra och idag hade vi föreställning 2 stycken. Det gick super båda gångerna. Synd att den är så liten i år bara. Men det är ju förtståeligt.. Jag sabbade mig faktiskt lite på andra showen för jag hamnade på helt fel sida men det gick bra tillslut, jag började tjata koreografin innan jag skulle in på scen och då virrade jag bara till det för man kan inte tänka precis innan man ska in. Så taktiken jag brukar köra med är att man bara ska ställa sig, tänka att det ska bli skitkul och sedan bara köra på. Det kommer av sig självt. På måndag har vi två föreställningar till. Det ska bli kul.

Fest. jaaa.. vi var hos någon Andrea som Annette kände, det var helt okej fest. Jag var ju på festhumör så :D Men tills det cpade allting genom känslor och sånt, så drog vi till finjasjön istället och hade vår egen efterfest. Kom hem vid två och vi käkade en massa och vi var ändå glada efter en helt okej kväll.. Just det, fick höra att min pojkvän var en player förresten, och det kunde han inte smälta fören flera timmar efter jag hade sagt det till honom att en tjej hade sagt. Han blev nog lite stolt, för det finns nog inte så mycket sanning i det. Eller vad vet jag? vem bryr siig, jag vet var jag har honom och har vetat det i två år nu. Jag älskar honom, han älskar mig. We are ment to be. Precis som jag och Annette :) hahah.
trodde förresten inte att det skulle bli någonting och ett tag så tänkte vi stanna hemma vilket vi gjorde ett tag. Men sen så ringde annette och sa att det var fest i hlm så då drog vi dit. Ville inte vara i Kristianstad och festa. vet itne varför kände att allt blev för krångligt genom att vi inte visste var vi skulle vara och sånt.

Äsch skitsamma.

Måste ringa min praktik för att be om ledigt måndag torsdag och fredag. SJUKT. en skitbra start på en vecka av kristianstadbladet. VARFÖR VARFÖR VARFÖR?

På söndag är det grill i tivoliparken. Då ska alla med. Vi ska bara sitta och chilla.. vad ska vi säga för tid? vid sex ?? sju tiden???

borde städa

Jag tror jag borde städa lite. Sitter och gör den sista historian. om nazismens ideologi.


Jag veeeeet... jag har inte skickat det än och det är riktigt illa. Men är sjuuukt trött på skolan nu. Inget vill som jag vill. Har varit iväg på semester i fyra dagar så jag borde egentligen inte klaga. de finns ju de som har varit hemma hela tiden. MENMEN!

Frida kommer senare till mig och jag känner att jag borde städa så det ser lite bättre ut än vad det gör nu.

Ska skriva klart historian och sen så ska jag städa duscha och klä på mig. PUSS!

hemma nu

Skönt. nu är man hemma. och imorgon har jag sovmorgon till halv två.


Frida vi måste snacka :D


puss på er alla

wpolze

teraz jestescmy ostatnie dzien w polze. Fine malam y  komunie wadny jest. Dozo jenga gralyzmy y karte tez ftzoraj gin y tonic pilam i trohe piane bulam. :P heheheh

babzia juz wyhodzola y to nudno.

Hey everybody. Nu sitter jag i polen hemma hos mina kusinr och vantar pa att dom ska skjutsa oss till flygplatsen. Det har varit sjukt bra har och det har varit jatteroligt..  jag har traffat min slakt over nu nar det har varit konfirmation det har varit hur sk;nt som helst.

image34
detta var pakonfirmationen.. haha...

image35

nice!!!!

hoppas bara det loser sig med att ngn kan hamta oss. Nu ska vi spela lite jenga igen. det ar sjukt kul det spelet.. hihihihii...

balkong salong

Hey, Livet leker... ikväll sitter jag ute på balkongen med två av anders kompisar dricker lite cider och röker vattenpipa. Jag sitter i linne och jag fryser inte ens.

Jag har varit i Hästveda idag och ridit två hästar. Mr Miracle och Primera. Mr gick förvånansvärt lugnt, han brukar vara rädd för allt och annat men han böjde fint på nacken för att bara vara fyra år och jag var lycklig när jag red honom. Säkerhetsvästen var dock väldigt varm att ha på sig då jag bara red i t shirt men hela t shirten var helt blöt när jag tog av mig den. Jag trivs så bra med att vara i stallet så att det inte är klokt även ifall jag nyser och nyser. Hästar är ngt som alltd kommer vara en del av mitt hjärta :) Såsom dansen.

FÖRESTÄLLNING LÖRDAG DEN 17:E I KULTURHUSET I HÄSSLEHOLM 12.00 OCH EN 14.00 KOM

jag har även varit nere i tivoliparken idag och träffat alma och lite av hennes vänner. Skitrtevligt. Det är kul att träffa nya människor ibland:)


Imorgon åker jag till Polen så nu måste jag packa. För imorgon ska jag jobba på fiket tills jag ska åka till flygplatsen. Helt sjukt. dålig stil.... grr...

Total blackout

Då var det över, ett fyratimmars test blev 2 timmars. Fy fan vad jag sög. Jag är så totalt misslyckad så det finns inte. Jag fick total blackout.


Ma B i trean here I come.

Igår var jag med Annette, hon följde med mig hem till hästarna. Hon fick rida barbacka och det tyckte hon nog var kul. Sedan gick vi en promenad till bussen och allting var jävligt chill. Synd att allting gick så snabbt bara.. :)

Har håltimme i två timmar nu och jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

Jag har skrivit om min nk uppgift i och med att min lärare tyckte att jag ahde skrivit av lite för mycket från Wikipedia ... hahah. OPS :D

Joel sitter bredvid mig och spelar cs och jag funderar på att vbara med. Jag är inte ett riktigt fan av cs men ibland kan det vara kul. Just nu tror jag inte att det kommer att vara så roligt för att dom är för duktiga för mig och då dör jag bara hela tiden.


JAKOB BYYYYYT LÅÅÅÅT!

En väldigt gammal bild.

image33

Wi i i i i i i e

Sitter bredvid en irriterad, stressad Johanna just nu.

Jag har skrivit klart min reflektion så nu har jag bara sammanfattningen och utvärdering kvar. HEJ HOPP!

Förövrigt har jag nationella prov imorgon i 4 timmar och jag ska inte gnälla över det för det gör så många andra redan. så hey. jag kommer inte klara det men ändå. jag tar det i trean. eller jag ska ju försöka klara det.. Så vi får se :D Ska ladda upp med dricka och godis iaf.

.. kom på en sak nu.. Om jag köper godis ikväll så kommer jag ju inte att ha kvar det tills imorgon. Jag kommer ha ätit upp det. OH NO!

Idag har jag haft nationella i engelska och haft bokredovisning.. Känns helt ok med både och..
Jag är så trött på skolan nu att jag inte orkar tänka på något annat än att få hi arbetet klart och föra nationella imorgon och nästa vecka listening i engelska. Sen HEJDÅ!

och sedan HEJ praktik. Det ska bli kul, men måste fixa så att jag blir ledig på torsdagen och fredagen för då är det SIESTA!

Jag ahr börjat bjuda in alla mina vänner nu till min 18 års fest.
Wie.

-.-.-.-.-

Lets go to make some money.

Jag har nu suttit med mitt hi i snart två timmar. och om fem min ska jag till jobbet. Fick ett sms idag från min chef som undrade om jag kunde komma kl sex till teaterbaren. Såklart ställer Angelica upp. Som alltid när det gäller jobb.

Men Duvanders har kanske inte fattat det. Jag fick inte ledigt nu på Lördag för att jag ska till Polen. Så jag måste jobba in i sista min innan jag ska åka till flyget och över till Polen. Komiskt.

Idag har varit den värsta dagen på väldigt länge. Min klocka ringde inte imorse fast jag ställt den och allting .. och igår pratade jag ed alma att jag verkligen inte skulle komma försent för att vi skulle redovisa först på morgonen 8.00 prick. Så hej. Jag vaknar tio i åtta och stressar som fan till bussen, skiter i att äta, skiter i att sminka mig os.v kommer till lektionen precis efter att de har redovisat klart. JA! underbart. Gjort prov också i historia, vet inte om det gick så bra.  Svarade på alla förutom en. Vi får se...

Anders sitter och roar sig med att ta loss hudbitar av sin hand. Ni vet han har ju gitarrhand.

Nej nu kommer jag försent till jobbet.


A<3A

ötzi

Ångest.

Jag har bara ångest hela tiden.


Men jag är lite glad idag ..

Idag har jag pratat med den personen som kommer att vara min praktikansvarige. Hon verkade trevlig, och det ska bli väldigt kul att praktisera där! wie wie wie.

Broby Kristianstadbladet. Here I come.



pics

image30

Har ni sett min amazon förresten? ^^ hihihi.


image32
Från begravningen. :S


MÖÖÖÖR

Jag är helt mör i kroppen, har idag ridit ett pass på 45 min (inte så länge tycker vissa) men jag är inte så vältränad som jag var när jag red sex dagar i veckan.


jag har nu varit hemma sen i onsdes .. ja igår.. och jag ska åka hem imorgon.  Min häst har varit hos veterinären och vi har fått den oturen att den var halt å ett annat ben än den den var halt på innan.  Jippie. *ironi*

.. men det är bättre än att han var halt på den han var halt på innan för då hade vi fått avliva honom eller triangelmärka honom .. Men än är det inte över och jag ska vänta i tre veckor till för att se så att denna behandling funkar och så kan man se framåt igen, så jag är väldigt lay back nu.. jag vågar inte hoppas på någonting för då blir jag bara ledsen igen. Alltså den känslan att veta att ens häst kan bli avlivad dagen efter är inte rolig. Det är bara mörker i mitt liv. Ibland kommer det några solstrålar och förgyller dagen. Men oftast mörker.

Hoppas Valborg var kul för alla. Min var mysig iaf. Jag behövde få nya krafter att möta livet.

RSS 2.0