pastakartonger

Jag skriver detta inlägget till agata för att hon kommer läsa min blogg snart så hon ska ha ett inlägg att kommentera.
Bra va?

Nu har jag Graf vilket inte är det roligaste ämnet pga. HEEEELEEEEN! yejj. När vi hörde ngn i trappan så frågade vi högt om det var britt som kom så hörde vi en hes kraxande häxröst som sa, NEEEEEJ det är hennes vikarie.

Alla suckade.. hoppas hon inte hörde, vi gillar inte henne pga att hon går iväg i en timme under lektionen och låter oss sitta och jobba själva, alltså får vi ingen hjälp när vi behöver den. Plus att hon är en häxa som inte kan ha fel. Jag lovar, hon ser ut som en häxa långt rött hår och cheep monday jeans och svart målade ögon. Creapy.

Idag ska jag till Helsingborg efter skolan med min älskling. Vi ska finaly fira 2 år. Det ska bli skönt. Vi ska gå lite på stan , i lite affärer och sen så ska vi äta på restaurang. Åh äntligen, fy vad jag har längtat efter denna dagen.

Annette följde med till skolan idag, hon är för söt. Det var kul att hon följde med. (: Jag ville visa min skola och så ville jag få henne ifrån alla bitterheterna som hon har hemma. Ah. 
Älskade hennes citat idag, haha. Det är inte kul att ha föräldrar till barn, JAG SOM INTE ENS VILL HA BARN.

hihihihihi... det är så sant så sant.

Nej nu får jag ta och göra pastakartongerna.

jaaa.... jag har grafiskt och vi gör PASTAKARTONGER!

magen!

Min mage är fan inte okej idag, jag har ingen aning om hur jag ska hantera det. Jag satt på bussen och kände mig helt plötsligt jätteyr och illamående.
..det är jag fortfarande..
jag sitter bredvid Emma nu på svenskan och bara ojjar mig, jag måste nog verkligen hem snart, frågan är om jag kan hålla ut engelska lketionen också?
Det är jag tveksam över.


Snälla, låt mig sluta må illa. JAG VET INTE VARFÖR JAG GÖR DET?!
Idag är det även dans, och jag vill inte missa det.

DÖ!

Godis sugen

Idag är jag sjukt godissugen, jag ska snart gå till automaten och kolla om jag har fått en saftig lön. Vilket jag hoppas på. För då kan jag gå och köpa godis för en liten slant.
Jaaa.. jag tillåter mig själv det.

Vi har just nu mediekommunikation och vi har en superbra lärare, men idag så känns det inte som att jag är på G att läsa en 200 sidors uppsats, det går bara inte. Jag är bara trött och likgiltig.

Jag vill flytta, jag stod idag och pratade med annette om framtiden om vart vi kommer att hamna. Vi kommer att hamna i en storstad så smånigom, och vi kommer att vara ensamma, men vi ska ut och festa så vi kommer träffa människor ändå och vi kommer bli bra vänner med dem och vi kommer ah grillkvällar på sommaren när vi inte har föreläsningar och vi kommer må bra. Just nu mår jag inte bra. Jag trivs nog inte så mycket med den jag är. Först och främst är min högsta önskning att bli arton år så att jag kan följa med mina goda vänner till puben och till dom härliga utekvällarna. MEN NEEEEEEEEJ! Sedan hade jag velat sälja min häst så att jag kan börja gymma och tänka på dansen på heltid. MEN NEEEEEEEEEEEJ! Sedan hade jag velat klara av skolan bättre och ha mer tid på fritiden till skolan. MEN NEEEEEEEEEEJ! för ingenting går för jag har alldeles för mycket plikter. Jag säger inte att man kan leva utan plikter men jag skulle vara glad att jag bara hade det lite lättare, en ypperlig tanke från Gud att han kunde gett mig en gåva, att tex som min vän Johanna, hon har en gåva att kunna göra ett prov och få VG på det utan att läsa, DET KAN ALDRIG JAG. Jag måste BANKA in faktan i mitt huvud och jag kan verkligen inte komma ihåg någonting, det gäller även i vardagen! Nej nu ska jag verkligen inte sitta här och tycka synd om mig själv, men jag blir bar frustrerad. Jag bor ihop med en smart jävel som ska kallas min pojkvän/sambo. Jag älskar honom men jag kan känna mig så jävla korkad ibland.

Idag blir det åka till Hästveda, vilket inte är min favoritsyssla, bara ibland. Men jaja.. Det är min häst och jag har en plikt. plikt plikt plikt plikt BAJS PÅ DET ORDET.

Dagarna med Annette har varit super, jag klippte henne igår, det blev skitfint. Vi gick på stan och testade smink, nagellack tittade på böcker rannsakade Indiskan och tog med oss en bunte in i omklädningsrummet och bara testade.
Jag kan upplysa om att vi båda är panka.
Det känns så bra att du är här igen. <3

Jag längtar efter Anders för tillfället. Bläää. Jag vill älska med honom.

Hur man skickar sms.

Hur skickar man ett sms?


  1. Öppna luckan.
  2. Du trycker på knappen som är längst uppe till vänster och över den lyder huvudmeny.
  3. Du ser ett brev som är symbolen för att skicka sms. Du trycker på välj.
  4. Du får då upp menyn "Nytt meddelande" Du trycker återigen på välj.
  5. Nu tittar du på siffertangenterna, på dem står det bokstäver under siffrorna.
  6. Du trycker en gång på 2 för att få ett A och tre gånger om du vill få ett B.
  7. På så sätt trycker du olika många gånger beroende på vilken ordning bokstäverna ligger.
  8. Mellanslag gör du på *
  9. Vill du göra utropstecken punkter med mera trycker du på 1:an om och om igen tills du får det tecknet du önskar.
  10.  När du skrivit klart sms:et finns det en knapp längst upp till höger där det står skicka till.
  11. Du trycker på den.
  12. Då kommer du automatiskt till telefonboken. Du trycker på piltangenterna neråt till den önskade sms mottagaren.
  13. Du markerar genom att trycka på den runda knappen i mitten och sedan trycker du återigen skicka.
  14. Stäng luckan efter att du skickat sms:et.
  15. Du har nu skickat ditt första sms.


HAHA detta gör vi på vår lektion idag.
Jag tycker det är jävligt slappt må jag säga.

Imorse var det sjukt jobbigt att stiga upp, men vad ska man göra.


Älska

Det finns dom som tror att man älskar när man i själva verket har inbillat sig det. Man vet det inte själv fören man har mött den man verkligen verkligen älskar.
Jag tror att jag har hittat den jag verkligen älskar.

Anders, varje dag ska vi leva som om den vorde den sista, för om det vorde den sista dagen så skulle jag ändå vara nöjd med mitt liv och kunna lämna jorden med ett leende på läpparna.

Tänk vad vilsen du skulle vara, för du är allt för mig såsom jag är allt för dig. Ens känslor skulle tillsist bli tomma av saknad och man skulle göra allting i livet för den som gått bort.

Jesus, nu ska jag inte vara för djup. Med andra ord jag försöker bara säga att jag älskar min pojkvän väldigt högt.









... och jaa.... Jag har sett A walk to remember... Man kan väl inte bli annat än sentimental då?


Gomorrn gomorrn

Godmorgon.
Idag är jag mör, fy fan. Jag och min bäbis var och jobbade på Teaterbaren igår, det var jobb hela tiden, vi stod i garderoben och jävlar vad det var att göra, mina handleder håller på att dö idag för det var så högt upp att hänga upp jackorna.

Men men... det är lite mer pengar och jag är i sjukt behov av pengar nu nästa månad.
Det är hyra och det är fylla på sitt rabbattkort med mer pengar.

Idag så har Annette och Nelly sovit över i lägenheten och dom har gjort god frukost till mig så jag är färdigäten och jag mår bra.
Vi ska snart till sjukhuset där Anders pappa är inlagd för rosfeber :/ inte bra..

Idag måste jag verkligen plugga, det är bara två dagar kvar till provet så jag måste lägga på ett kol, jag har tio power point sidor kvar att gå igenom och förstå! GAH! döda mig någon.

Jag har bilder jag ska lägga in från igår vi hann ta lite bilder på oss när vi stod i garderoben för första timmen var det hur lungt som helst.

Ciao


Hejsan!

Hej allihopa.

Nu har jag startat en ny blogg av olika själ.


Idag var det tänkt att jag och älskling skulle till Helsingborg och äta middag och gå längs hamnen. Men icke, nu är det värsta stormen och vi kände inte för att sprinag mellan restaurangerna i Helsingborg och vara blöta när vi äter och så. Så vi ska göra det någon dag när dt är bättre väder. Bra va? :)

Jag är så sugen på att shoppa så det finns inte. Men jag kan inte för jag är ganska pank. eller inte pank, men jag har bara 200 på kontot och det är jobbigt.

Ikväll blir det då istället.

-Pizza och godis
Filmerna Control och Two days in New york

Vi ska mysa hela kvällen, för vi har varit tillsammans i 2 år! :)
image2

RSS 2.0