......................

Idag hade jag och anders vårt första riktiga bråk.

mycket att göra inför festen, alla behöver en. och samtidigt vill man att det ska vara en fest som alla kommer att komma ihåg och ha roligt åt. :)

idag har vi gjort listor av vad som ska göras imorgon det ska fixas tårtor och det ska fixas lokal och det ska fixas ljud. idag har vi tävlat..  det gick jättebra! duktig mr,,, han var inte så nervös som jag trodde att han skulle vara. visst bockade han lite och första rundan så gled jag rundor som en geleklump på ryggen. fram och tillbaka fram och bak.
andra rundan fick jag baaara fiiiina hopp :D




puss!

pengarna tryter. Jag har gjort misstag med skattepengarna, men det var inte bara jag som hade gjort det.. annette också, vi är mer lika än vad vi tror.
båda är tävlingsinriktade, vill kunna klara oss själva men kan inte.. vi är starka och vi är ärliga.

Jag frågade mig själv för någon dag sen om jag var alldeles för ärlig? jag frågade även Emma om hon tyckte att jag borde ändra på någonting. men hon sa att jag var perfekt som jag var. Jag är långt ifrån perfekt. LÅÅÅNGT ifrån. men jag upplever mig ändå som ganska slarvig glömsk och hopplös. Jag har ju det här historiaarbetet som jag måste skriva om, jag har uppskrivning i mitten av juli  och jag har arbete varje dag, när ska jag hinna göra detta då?  Jag måste själv sätta upp mina mål och jag är så grymt besiken på mig själv denna terminen som har gått. Riktigt besviken. jag har sänkt mig väldigt mycket i betyg och jag har inte tagit skolan på allvar. Såååå många gånger som jag har sagt till mig själv att jag ska bli en ny person och att jag ska sköta skolan, visst det har gått för ett tag men jag gör om samma sak igen efter ett tag.

nu har jag gått och blivit sjuk också... rejält sjuk och jag ska ha fest på lördag så det är fullt upp ända fram tills dess.. tävling imorgon. Mr föööörsta tävling. jättespännande. idag ska jag rycka hans man färdigt. jag får så ont  händerna och Mr tycker det är jobbigt efter ett tag.

fick mitt schema från duvanders. GÖTT nu ska jag jobba hos dom mycket.

nu ska jag äta frukost.

puss!

yoghurt

Jag sitter här vid dator och har inte vidare lust till äta den orörda filen som jag har vid tangentbordet. Den smakar inte gott och jag vet inte heller vad jag ska ha med mig till jobbet att äta idag då jag inte har några pengar.

Jag har nu blivit försäljare då. Jag säljer el dagarna i ända. Det må låta tråkigt men det är faktiskt helt okej.
Igår var jag på möte med duvanders och där satt jag till kl kvart över nio för att höra om schemat för kristianstaddagarna. Jaaa. jag ska jobba varenda dag på Kristianstaddagarna. Men det är oftast förmiddagspass och så slutar jag kl 16.00 så man kaaan ju gå ut lite på kvällen för att ta ett glas vin eller något. :)

Nu har man ju fyllt arton och egentligen är det väl inte så annorlunda, mer än att man inte har dåligt samvete när man går in på klubbar och inte har sitt eget legg.
Snart kommer ju jag har artonårsfest hemma i hästveda och det ska ju verkligen bli roligt. 70 tals schema var det :)
Sedan är det ju uppskrivning snart också i Juli. Det är jag faktiskt jäävligt spänd på.

Men först är det ju midsommar som kommer att spenderas i hästveda :D
KUL.

Nej nu får jag ta och göra mig iordning för jobbet. Jag har fortfarande inte löst hur jag ska fxa mat till middagen på jobbet.

fan.

I want the sun to come back


rensardagen

jagf orkar verkligen inte mer nu.

mitt sommarlov har inte börjat bra..

min mamma vill att jag ska komma hem när hon vill och passa milton.
Min pappa klagar på att han inte kan fira mig som han vill för att jag tar jobb först och .. och och....

jag hatar allt detta ansvar.. allting som jag måste ha koll på alla som drar i mig alla som jag måste vara till lags..

mitt liv består av ett evigt pusslande, att få ihop rätt bitar så att det kan bilda ett fint mönster...


ett fint liv.



*rensardagen


sommarlov

nu sitter jag här efter två dagars festande... ikväll ska jag ta det lugnt.
Det var Elsas student och björket i torsdes och det var hectors student igår. latinokväll med andra ord.


..på tal om med andra ord... vi ska ses imorgon gumman, ligga och sola osv..

jag funderar på att bojkotta denna sidan nu för den är konstig. men men,, det är alltid så.. det är likadant med bilddagboken, när dom ändrade design så blev jag off där också.

jag kommer tillbaka oh skriver ett inlägg till om hur allting var osv nu dessa dagar.




Jag har ju faktiskt SOMMARLOOOV nu!!!!

nästa vecka blir det sthlm hoppas jag. plus min födelsedag på måndag.

häftapparaten.

image41haha vilken rolig bild jag har fått tag på från Martins bilddagbok.

Jag har ju fortfarande inte fått tag på min sladd där hemma, men jag ska leta upp den snarast.

Siesta, jag vill att tiden ska spolas tillbaka.

Inatt sov jag i Attarp, Anders jobbade och jag orkade helt ärligt inte åka tåg kl 22 på kvällen och sitta ensam i lägenheten så jag hade lite kvalitetstid med Annette.. det var sådär, för jag somnade... förlåt. Men sen vaknade jag igen och då snackade vi lte och sen så gick ja och la mig.

Har haft jäätteproblem med astman inatt. Jag har knappt kunnat andas och när jag väl andas så rosslar det i halsen. Självklart så har jag inte medicinen med mig så jag frå väl skylla mig själv.

Jag är redan hungrig, och vi ska ut på jobb innan vi kan käka lunch.

Ska ringa ett samtal nu efter kl 11...

Det är sista dagen på min praktik nu .. synd, för jag upptäckte en skitkul häftapparat på kommunen. Jag vill baa häfta allt som finns nu :D:D:D:D:D:D:D:D

Livliga diskussioner diskuteras på redaktionen, tror jag får delta nu.



larm

Glömde berätta att när jag kom till Kritianstadsbladet imorse, gick jag in på mitt kort och larmet började tjuta som in i!!!!!! Hela Broby var i gungning.

Fan vad rädd jag blev. .. och ingen svarade i sin telefon så i fem min tjöt larmet, sen svarade äntligen Maria och hon sa vad koden var som larmade av det och det blev tyst som i natten. TACK sen fick jag snabbt ringa larmcentralen och dm var sjukt sura för dom hade redan kört ut så jag fick säga en kod som jag inte visst ngt om och hon trodde ja var en tjuv .


Men allt löste sig.


Jag ska allafall aldrig vara först på morgonen mer.



Annette... vad händer i helgen? Vad händer på fredag? Fest? JAAAAAA. Hector tar studenten och jag ska dansa som fan :)

summering

Nu var det ett bra sen jag skrev här, men det är ju faktiskt för att jag har varit på festivalen Siesta och jag har varit dödstrött efter det. Så det är därför.

Summering av Siesta festivalen :

Lycka

Flott

Glassigt

Bakfylla

Gråt

Känslosamt

Nya människor

Blindsidekillen

Killer Zeus

Vacker röst (jose´ )

ljug

bränna

UNDERBART

Så kan jag  väl ungefär summera det.
Jag har haft jättekul verkligeno ch jag har tagit en del bilder faktiskt, men för tillfället är det så att det är väldigt stökigt  hemma hos mig så jag hitar inte min sladd.

haha. kul att robin hörde av sig som jag skrev om i kristianstadbladet. Hoppas han blev nöjd med intervjun.

Jag sitter för tillfället på kristianstadbaldet och min praktik håller på att lida mot sitt slut. Tråååkigt tycker jag.... Jag fick göra det stora bildjobbet igår men det kom inte med i tidningen idag för det var ett stort rån på netto i osby... skit också. Men det kommer nog i morgondagens tidning.... hoppas jag.

Pyret har tagit med sin tax till jobbet och han sitter och gnäller nu. ska nog gå bort och kela lite.

puss

RSS 2.0